CityVisionMagazine

Colecția Supercharged Facials de la FOREO îți va transforma rutina de îngrijire

După un deceniu de inovare, FOREO, lider în domeniul beauty-tech, a ajuns la performanța de a-și crea propria nișă unde totul se întâmplă într-un mod vizionar. În 2023, brandul sărbătorește 10 ani de existență prin lansarea unei game senzaționale de îngrijire a pielii. Printre produsele lansate, se regăsește și colecția Supercharged compusă din 3 item-uri: serul Supercharged Serum 2.0, masca Supercharged Ultra-Hydrating Sleeping Mask și crema hidratantă Supercharged HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer.

FOREO Supercharged Serum 2.0 este un ser ce caută să ofere un aspect întinerit, fiind dovedit clinic cum crește semnificativ producția de colagen de tip 1 – oferind fermitate pielii și reducând aspectul ridurilor. Combinația puternică dintre acidul hialuronic, electroliți, ceramide și scualan are drept beneficii o creștere a nivelului de umiditate în timp, cu 46% după 2 ore și cu 55% după 4 ore – lăsând pielea moale, netedă și strălucitoare.

Când ne gândim la rutina de self-care, e esențial să ai integrată o cremă ce îți va asigura un nivel înalt de hidratare pentru o lungă durată de timp. Crema hidratantă FOREO Supercharged HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer are o absorbție rapidă, fiind dovedit clinic că crește umiditatea pielii cu 40% în doar 15 minute.

Pentru a încheia rutina suedeză de îngrijire într-un mod ideal, FOREO a pregătit masca Supercharged Ultra-Hydrating Sleeping Mask. Acest produs are o textură bogată, având efecte superbe pe parcursul nopții. Masca este formulată cu ingrediente de origine naturală în proporție de 99%, fiind extraordinar de hrănitoare fără să înfunde porii – astfel încât tenul arată sănătos.

Promisiunea FOREO este de a se angaja în oferirea unor soluții de înaltă calitate, eficiente și durabile, care să răspundă nevoilor și dorințelor fiecăruia dintre noi. Echipa de experți FOREO are drept scop dezvoltarea unor formule inovatoare care valorifică combinația dintre tehnologie și ingrediente.

Dacă ești curioasă să descoperi întreaga gamă FOREO și beneficiile acesteia, vizitează notino.ro!