CityVisionMagazine

Dj Harra pășește în lumea organizării de evenimente cu Eventtopia. Dana Neacșu deschide nouă dimensiune în piață după o experiență de 12 ani

Dana Neacșu, cunoscută și sub numele de Dj Harra în industria muzicală, își extinde activitatea și pasiunea pentru organizarea de evenimente prin Eventtopia. Cu o experiență de 15 ani în domeniul muzical și o pasiune inepuizabilă pentru organizarea de evenimente, Dana Neacșu aduce un suflu nou și o abordare creativă în lumea evenimentelor.

Eventtopia by Dana F Neacșu se concentrează pe organizarea de evenimente de nuntă și alte tipuri de evenimente speciale. Scopul principal al echipei este de a transforma fiecare detaliu al evenimentului într-o experiență plăcută și memorabilă pentru toți cei prezenți. Pentru a atinge acest obiectiv, Eventtopia oferă o gamă variată de pachete și servicii personalizate, adaptate nevoilor fiecărui cuplu sau client.

Unul dintre aspectele cheie pe care Eventtopia le ia în considerare este decorul inedit al evenimentului. Echipa lucrează în strânsă colaborare cu clienții pentru a crea un decor care să reflecte personalitatea și stilul lor distinct. De la aranjamente florale elegante la detalii decorative creative, Eventtopia se asigură că fiecare element contribuie la atmosfera magică a evenimentului.

Muzica este un alt element esențial în orice eveniment, iar Eventtopia se asigură că acest aspect este gestionat cu profesionalism și pasiune. Cu experiența sa vastă în domeniul muzical, Dana Neacșu, cunoscută și ca Dj Harra, aduce un mix unic de genuri muzicale și energie în cadrul evenimentelor. Echipa Eventtopia oferă și servicii de sunet și lumini de înaltă calitate, asigurându-se că muzica și atmosfera sunt perfecte pentru a anima petrecerea.

În plus, Eventtopia oferă servicii complete de foto-video, capturând momente speciale și transformându-le în amintiri durabile. Cu o atenție deosebită acordată detaliilor și emoțiilor, echipa Eventtopia surprinde în mod artistic momentele cheie ale evenimentului, oferind clienților lor amintiri frumoase și autentice.

Cu toate că Dana Neacșu este cunoscută mai ales pentru cariera sa în muzică, pasiunea ei pentru organizarea de evenimente a condus la înființarea Eventtopia. Echipa dedicată și profesionistă oferă servicii complete și personalizate, asigurându-se că fiecare eveniment este unic și reflectă dorințele și așteptările clienților.

Date de contact:

Dana Neacsu
Soseaua Straulesti sect 1 București
+40 732 948 498
dananeacsuu@gmail.com