CityVisionMagazine

OFICIAL | Restaurantul Taverna Sârbului dezminte informațiile eronate apărute în presă. În urma incidentului nu sunt victime, locația nu a ars complet

Restaurantul Taverna Sârbului dorește să facă o declarație oficială pentru a corecta informațiile eronate și dezinformările apărute recent în mass-media.

În primul rând, dorim sa precizam că NU a ars complet în urma incidentului minor care s-a produs. Nu există nicio persoană rănită în urma acestui incident. Incidentul în cauză a fost legat de o defecțiune minoră a hotei din bucătărie, iar personalul restaurantului a intervenit prompt și eficient pentru a gestiona situația.

Dorim sa subliniem că restaurantul Taverna Sarbului este deținut integral de o familie cu origini sârbești și nu este asociat cu nicio altă persoană sau entitate, inclusiv Marius Tucă.

Este important să subliniem că focul a fost rapid stins și nu a cauzat daune semnificative structurii restaurantului. Incidentul s-a limitat la bucătărie și nu a afectat în niciun fel sala de mese sau alte zone ale restaurantului. În prezent, suntem în procesul de remediere a defecțiunii și de evaluare a oricăror pagube minore.

Restaurantul își menține angajamentul de a oferi o experiență culinară autentică și în siguranță pentru clienți și își exprimă recunoștința față de promptitudinea și sprijinul personalului și comunității în gestionarea incidentului.