CityVisionMagazine

Descoperă moda de plajă de la MODIVO!

Hainele și accesoriile dedicate timpului liber, vacanțelor în oraș sau pur și simplu băilor de soare, sunt momente esențiale atunci când vine vorba de inspirația în styling. Astfel, MODIVO propune prin colecția sa item-uri must-have într-un sezon unde vremea frumoasă și vacanțele sunt laitmotive. Printre brandurile cheie se numără Undress Code, Ted Baker, Selmark, Seafolly, Polo Ralph Lauren, Monnari, Mission Swim, Liu Jo, Hugo sau Guess.

Costumele de baie

Costumele de baie au căpătat de-a lungul timpului un caracter expresiv. Nu este ceva neobișnuit ca brandurile să se inspire din forme arhitecturale, să testeze noi combinații dintre fashion și tehnologie, inclusiv aplicații 3D, și să se joace subtil cu tipurile de material. În moda de plajă, toate acestea sunt permise.

De câteva sezoane încoace, costumul de baie dintr-o singură piesă este un adevărat hit. Undress Code este un brand recunoscut pentru astfel de modele, cu forme asimetrice și texturi variate de țesături. În aceeași notă, Ted Baker propune un bodysuit floral, care se leagă la gât, se strânge în talie și care poate fi folosit și ca item de bază într-o ținută mai complexă.

Încălțămintea de vară

Încălțămintea este o parte la fel de importantă a styling-ului de vară ca și costumul de baie. Atât din motive estetice, cât și ca funcționalitate. Atunci când alegi pantofii pentru vacanță, este important să te asiguri că sunt ușori și că sunt confecționați din materialul potrivit, care se va comporta bine în condiții meteorologice adecvate, cum ar fi temperaturile ridicate. La MODIVO, găsești o gamă largă de șlapi versatili care vor fi ideali pentru plimbările pe nisip, dar și pe faleză.

Accesorii pentru plajă

Atunci când mergi în vacanță, este recomandat să nu uiți de accesorii precum prosoapele de baie, pălăriile și ochelarii de soare. Pareo-urile și kimono-urile sunt piese cu un mare potențial – completează perfect look-urile de plajă și de vară și oferă o notă în plus de eleganță. Brandul Iconique Pareo de la MODIVO propune un pareo pentru vară dintr-o țesătură delicată, translucidă, cu un imprimeu animal print. GUESS, care etalează modele florale în pareo-urile sale, are opțiuni de vară similare. Kimono-urile și pareo-urile sunt excelente și pentru că pot fi folosite ca o versiune mai delicată a rochiilor, fiind purtate peste un costum de baie.

Niciun look de vară nu ar fi complet fără gențile realizate din materiale naturale, cum ar fi răchita, trestia sau bambusul, sau din materiale ușoare, cum ar fi inul sau pânza. Pe modivo.ro găsești astfel de propuneri în oferta brandurilor Vero Moda, Liu Jo, GUESS sau Emporio Armani. De asemenea, nici prosopul de plajă nu ar trebui să lipsească de pe lista ta de articole esențiale pentru vacanță. Champion, Seafolly sau Liu Jo, sunt doar o parte din brandurile care ne-au cucerit permanent cu selecția de modele și culori a prosoapelor pentru acest sezon.  

Poți descoperi mai multe recomandări în ceea ce privește moda de plajă pe modivo.ro, în magazinul MODIVO din Mega Mall București și în aplicația mobilă.