CityVisionMagazine

Complice.ro: Experiențele în cuplu, cu ocazia nunților și aniversărilor, cele mai accesate pachete experiențiale în timpul verii

Pe segmentul residential, vara și debutul sezonului de nunți contribuie la creșterea cererii pentru pachete experiențiale inedite care marchează evenimente de tipul căsătoriei sau aniversării nunții, anunță Complice.ro, curator și furnizor de experiențe pentru persoane fizice și companii.

Studiile confirmă că aniversările în cuplu mențin fericirea în relație, consolidează relația și creează amintiri durabile, iar românii pun tot mai mult accent pe experiențe pentru a face evenimentele din viața lor, memorabile. Tendința este confirmată și de datele Complice.ro, în topul comenzilor plasate de persoanele fizice, în sezonul estival, aflându-se „experiențele pentru cupluri”.

„De la an la an, observăm această tendință, poate și în contextul post-pandemic, de a marca cât mai spectaculos cererile în căsătorie sau 5, 10, 15 sau 25 de ani de la nuntă. Toate au devenit mai creative, de la cereri în căsătorie făcute la înălțime, până la aniversarea nunții de aur într-un conac. Chiar și petrecerile clasice ale burlacilor s-au transformat în experiențe cu adrenalină pe circuit, escapade la mare sau petreceri pe yacht”,  precizează Oana Pascu, fondator Complice.ro.

Top experiențe preferate pentru aniversări în cuplu.

Potrivit reprezentanților companiei, vara, clienții Complice.ro accesează pachetele experiențiale pentru a marca evenimente speciale precum zile de naștere, aniversări, nunți sau sărbători, dar și ca nou comportament de consum personal, alegând experiențe de care  să se bucure individual sau în cuplu, fără un motiv anume. Astfel, din topul experiențelor individuale se remarcă preferința pentru experiențele ce implică adrenalină, precum pilotarea unui avion, zborul cu parapanta sau scufundări, dar și experiențe de tip gourmet, precum degustări private de vin la crame, de whiskey ori ateliere de bere craft, sau de relaxare ori escapade urbane.

„Când vine vorba de experiențele preferate pentru cupluri, recomandările sunt foarte personalizate, desigur. Țin seama de preferințe, tipologii, personalități, dar și de vârsta destinatarilor ori momentul care urmează a fi marcat – avem, astfel, experiențe care sunt foarte solicitate pentru nuntă, pentru petrecerea propriu-zisă, chiar și pentru cadoul mirilor și alte experiențe preferate pentru cadouri pentru nași ori pentru nunta de argint sau platină”, mai adaugă Oana Pascu.

Astfel, potrivit datelor Complice.ro, în topul experiențelor preferate pentru nuntă se numără o cină pe nevăzute pentru miri, nași și părinți sau prieteni foarte apropiați ori sosirea la petrecere într-o mașină de epocă, de raliu sau pe motocicletă. Cuplurile care aniversează 5 sau 10 ani de la nuntă se orientează spre experiențe de travel, escapade urbane, la munte sau la mare cu autorulota, dar și experiențe cu adrenalină și de aventură, cum ar fi zboruri în tandem cu parașuta sau întrecere cu mașinile pe circuitul de karting.

Melodiile personalizate, dedicațiile muzicale unicat, cinele spectaculoase, atelierele personalizate de degustare de ciocolată ori cafea sunt printre pachetele experiențiale preferate de cei care marchează 15 sau 20 de ani de la căsătorie.

În ceea ce privește cadoul aniversar pentru cei care sărbătoresc nunta de argint, preferințele merg în zona de gourmet, respectiv relaxare, cele mai apreciate fiind terapiile de relaxare prin plutire, dar și cazări în locații exclusiviste. Pentru aniversările care marchează peste 30 de ani de căsătorie, cele mai solicitate pachete experiențiale sunt cinele festive într-un restaurant de renume, atelierele olfactive, florale sau de cooking în cuplu ori mesajele personalizate transmise de artiștii preferați.

„”Ce să facem ca această aniversare să fie un moment de neuitat?” Asta ne întreabă cel mai des clienții în aceasta perioadă. De exemplu, cina tradițională aniversară poate fi, anul acesta, festivă și sofisticată, într-un restaurant de renume, unde vor ajunge cu un Mustang de epocă. Sau, din contră, acasă, dar pregătită de un chef celebru. O ieșire la munte într-un igloo decorat cu petale de flori și lumânări, o plimbare cu balonul cu aer cald sau un salt cu parapanta, un tratament SPA în doi ori un weekend  într-un castel – toate aceste experiențe sunt menite să creeze amintiri care să rămână mult timp cu noi”, a mai precizat Oana Pascu.

Pachetele flexibile, cu mai multe experiențe dintre care destinatarul o alege pe cea preferată, într-un  buget predefinit – Flexibox – rămân în topul preferințelor atât pentru experiențe proprii, cât și pentru cadouri personale sau destinate cuplurilor. Pachetele flexibile destinate cuplurilor au prețuri începând de la 200 lei și sunt disponibile aici.