CityVisionMagazine

EXPRESS BEAUTY – Rutina ta săptămânală de înfrumusețare

Gama favorită din toate timpurile  EXPRESS BEAUTY – este hrana frumuseții ce constă în 24 de măști și exfoliante monodoză pentru față și păr, inspirată și bazată pe cel mai durabil și echilibrat model de nutriție: dieta mediteraneană.

Cu linia EXPRESS BEAUTY, APIVITA vă invită într-o călătorie în Marea Mediterană, unde munții înalți se îmbină cu coastele marine, ce se întind cât vezi cu ochii, iar natura oferă o varietate uluitoare de alimente bogate în nutrienți.

Cu până la 98% formule naturale, produsele gamei EXPRESS BEAUTY sunt îmbogățite cu extracte prețioase de fructe și legume cu eficacitate dovedită, bogate în antioxidanți, vitamine și oligoelemente.

După mulți ani în care a fost preferată în toate țările din întreaga lume, linia EXPRESS BEAUTY continuă să ne inspire și să ocupe un loc special în inimile noastre și, bineînțeles, în rutina noastră săptămânală de frumusețe.

În 2023, APIVITA propune 3 meniuri lunare de frumusețe pentru a vă ajuta să vă creați rutina lunară de înfrumusețare, oferind toate instrumentele necesare pentru a acoperi toți pașii de frumusețe. Conceptul este de a urma un tratament intensiv de măști pentru o piele sănătoasă, frumoasă, plină de prospețime, în funcție de propriile nevoi. Indiferent de nevoile tale de hidratare, detoxifiere sau anti-îmbătrânire, cu siguranță vei găsi rutina ta ideală de mască lunară, inclusiv măști pentru curățare, exfoliere și tratament pentru ochi. Nu ezitați să încercați un meniu diferit în fiecare lună!

Ideal pentru toți iubitorii de ritualuri de frumusețe și adevărații fani ai măștilor de față!