CityVisionMagazine

SUMMER FASHION GALA, evenimentul etalon în industria modei din România, anunță cea de-a șaptea ediție, la Veranda Mall, pe 29 iunie

SUMMER FASHION GALA, evenimentul etalon în industria modei din România, a ajuns la cea de-a șaptea ediție. Veranda Mall va găzdui și în acest an evenimentul sub un concept nou și captivant intitulat ‘Colors and the city’, pe 29 iunie 2023.

Gala din acest an reprezintă o incursiune în lumea culorilor vibrante și o invitație la explorarea diversității și a conceptului de versatilitate în modă. Evenimentul care a câștigat un prestigiu incontestabil în peisajul modei românești oferă și în acest an atât designerilor, cât și brandurilor locale și internaționale de top o ocazie specială de a-și prezența colecțiile vestimentare într-un mod inedit în fața unui public numeros.

Vor contribui la atmosfera deosebită invități din industrie și vor completa pe deplin spectacolul nume mari din showbiz, cele mai influente persoane din mass-media, televiziuni și personalități de seamă din industriile creative.

Evenimentul emblematic inițiat de Manifesto Agency și criticul de modă Alin Gălățescu promite să ofere o experiență memorabilă, un fashion show remarcabil, plin de rafinament și eleganță, aducând pe podium cele mai noi tendințe din fashion. Cu un concept inovator, ‘Colors and the city’, evenimentul reunește industria creativă a fashionului, stiliști și creatori de modă care vor supune atenției publicului noile trenduri din plan local și internațional.

SUMMER FASHION GALA 2023. Veranda Mall va fi gazda celei de-a șaptea ediții, pe 29 iunie, începând cu ora 19.00

Se pregătește să deschidă cortina celei de-a șaptea ediții Cosmina Păsărin, păstrând tradiția de a fi prezentatoarea celui mai cool eveniment de modă din București, SUMMER FASHION GALA, organizat pe 29 iunie 2023 la Veranda Mall. 

Prin conceptul ‘Colors and the city’, ediția din 2023 propune o abordare revigorantă, ce se concentrează pe aducerea unei explozii de culoare și energie prin prezentarea celor mai fresh stylinguri. Brandurile aduc în prim-plan piese vestimentare în culori vibrante, care invită la explorarea și celebrarea diversității în modă.

În cea de-a șaptea ediție a acestui eveniment de referință, publicul va avea ocazia să descopere creațiile de excepție ale unor nume sonore din industria modei: Retro Future Babe by Alina Ceușan, Anna Roman, Belher, Mary Sten, Ramona Cojocaru, Raluca Soare. Fiecare colecție aduce cu sine unicitatea și viziunea distinctă a creatorilor săi și promovează un mixt ancorat cerințelor actuale.

Participanții la eveniment sunt invitați să îmbrățișeze călătoria captivantă în universul eclectic al fashionului. Evenimentul își propune să transmită publicului prin mijloace creative faptul că moda reprezintă un instrument de exprimare a propriei personalități și o sursă inepuizabilă de inspirație.

Inițiat în 2015 de către Manifesto Agency și Alin Gălățescu, SUMMER FASHION GALA este un fashion-concept care subliniază importanța de a adopta o viziune amplă și curajoasă în modă, adunând laolaltă branduri prestigioase și nume mari din industria fashion, care dau tonul tendințelor și se aliniază la new standards.

Summer Fashion Gala face parte din conceptul All Seasons Fashion Gala și reprezintă un cumul de evenimente de modă multibrand, organizate în locații atipice.

Un proiect realizat de: Manifesto Agency, în colaborare cu Alin Gălățescu

Eveniment organizat cu sprijinul Veranda Mall

Prezentat de: Cosmina Păsărin

Parteneri creativi: Retro Future Babe by Alina Ceușan, Anna Roman, Belher, Mary Sten, Ramona Cojocaru, Raluca Soare

Susținut de: Redist, Montelvini Alleati in Vigna, Belher, Noodle Pack, Dr. Pascal Dameh, Cutia Zambetelor, LIVREZ Baloane, 1000 de chipuri, Mood WINE, Costin Stoica Photographer, Noble Shop, Vitamin Aqua, Rolls, EVY MAKEUP School.

Partener media: NewsOne.ro, City Vision Magazine, Radar de Media, Tonica.