CityVisionMagazine

Serumul lipozomal C-VIT 5 de la Sesderma a câștigat premiul Votat Produsul Anului 2023 pentru inovație la categoria dermato-cosmetice

Prima săptămână a lunii iunie marchează un moment important pentru brandul Sesderma, unul dintre liderii industriei de dermato-cosmetice. În cadrul galei anuale Votat Produsul AnuluiSerumul Lipozomal C-VIT 5 cu 5 tipuri de Vitamina C a fost premiat Produsul Anului 2023 la categoria Inovație în Dermato-cosmetice**. Acest produs revoluționar, lansat în 2022 pe piața internațională și la începutul anului 2023 și în România, a captat atenția experților și a consumatorilor datorită formulei inovatoare pe bază de 5 tipuri de vitamina C lipozomală și a numeroaselor beneficii pe care le aduce în rutina de skincare.

Votat Produsul Anului este cea mai mare competiție a bunurilor de larg consum din lume, înființată în Franța în 1987, competiția funcționează în 44 de țări. Votat Produsul Anului primește înscrieri anual pentru serviciile și bunurile de consum lansate în ultimele 18 luni, care demonstrează inovația la nivel de funcționalitate, design sau ambalaj.

Serumul Lipozomal C-VIT 5 cu 5 tipuri de Vitamina C este rezultatul cercetărilor continue din ultimii ani, conduse de Dr. Gabriel Serrano alături de echipa de dermatologi Sesderma. Cu ajutorul nano-tehnologiei, care stă la baza acestui serum, dar și a tuturor dermato-cosmeticelor Sesderma, compania a pionierat industria de skin-care, astăzi fiind prezentă în peste 90 de țări.  Cu o pasiune incontestabilă pentru îngrijirea pielii și o înțelegere profundă a nevoilor și dorințelor consumatorilor, medicul dermatolog Dr. Gabriel Serrano este forța creativă din spatele tuturor „rețetelor” inovatoare dezvoltate de Sesderma. Acesta și-a dedicat viața cercetării și dezvoltării de formule avansate, care combină ingrediente active de înaltă calitate pentru a oferi rezultate excepționale pielii.

Cu o formulă unică bogată în 5 tipuri de vitamina C încapsulate într-o formă eficientă de livrare prin tehnologia lipozomală avansată, serumul C-VIT 5 cu 5 tipuri de Vitamina C, votat Produsul anului 2023 pentru Inovație în categoria Dermato-cosmetice, oferă multiple beneficii pielii, luminozitatea evidentă și imediată fiind unul dintre ele. În plus, Serumul C-VIT 5 cu 5 tipuri de Vitamina C conține  ingrediente consacrate anti-îmbătrânire: Centella Asiatică, Acid Hialuronic și Proteoglicani, toate lucrând sinergic pentru a ajuta în procesul de întinerire a pielii. Formula sa avansată și concentrată asigură o absorbție eficientă și o acțiune intensă, iar rezultatele se pot observa rapid: o piele mai radiantă, sănătoasă și cu aspect tânăr.

Serumul lipozomal C-VIT 5 cu 5 tipuri de Vitamina C este recunoscut și pentru gradul ridicat de toleranță pe care îl oferă. Datorită tehnologiei inovatoare, nanotehnologia, precum și a ingredientelor active încapsulate în lipozomi, acest serum este extrem de bine tolerat de orice tip de piele, având zero reacții adverse.

În urma studiului realizat de Sesderma pe 24 de voluntari care au aplicat serumul C-VIT 5 cu 5 tipuri de Vitamina C timp de 30 de zile pe față și gât, rezultatele au fost remarcabile:

• 83% își simt piele mai fină și mai hidratată;

• 78% își simt pielea mai luminoasă;

• 78% recomandă serumul C-VIT 5.

Serumul C-VIT 5 este potrivit pentru utilizare atât dimineața, cât și seara, pe tot parcursul anului, inclusiv în lunile de vară. Și, de la efectul imediat de luminozitate și acțiunea anti-aging până la gradul ridicat de toleranță și pătrunderea rapidă în straturile profunde ale pielii, acest serum este un exemplu elocvent al excelenței și inovației pe care Sesderma le promovează în industria dermato-cosmetică.