CityVisionMagazine

Hidratare de vară

E iunie și, într-un final, e vară. E cald și e senin. Dar o vară perfecta are nevoie de un păr frumos și sănătos. De coafuri care să emane libertate, stare de bine și relaxare.

Odată cu vara, adoptăm look-uri fresh, bucle largi, împletituri sau onduleuri care amintesc de festivaluri. Și avem nevoie de produse care să ne asigure protecția părului. De razele UV, de apa sărată, de umiditate, de clorul din piscine.

Si, toate aceste mici mari detalii pot duce la vârfuri despicate, la arsuri ale scalpului, la fire rebele și la o culoare mătuită. Deci, ce e de facut? Cum putem face ca să menținem sănătatea părului vara? Iată ce te sfătuiește Cristina Parinică, stilist Londa Professional.

·       O primă recomandare merge către gama P.U.R.E: autentică, curată, generoasă. Este o gamă ce conține ingrediente naturale în proporție de până la 95%, ingrediente prietenoase cu părul, care îi oferă părului o curățare și o hidratare blânde.

·       Ulterior, contează pe uleiuri. Velvet Oil de la Londa Professional reface structura părului și este ideal pentru orice tip de păr. Rezultatul? Părul este mai suplu, mai sănătos. Uleiul de păr este un produs versatil, care se aplică pe părul uscat, pe lungimi și pe vârfuri pentru a oferi suplețe și hidratare.

·       Vara este momentul ideal să folosești sprayul de hidratare fără clătire pentru protecția culorii Color Radiance. Acesta vine să îți protejeze părul vopsit împotriva decolorării și a mătuirii culorii datorită ingredientelor pe care le conține. Și te rugăm, ține-l aproape, în geantă.

·       Apoi, o dată pe săptămână, folosește o mască de hidratare, cum ar fi Deep Moisture care hidratează instantaneu părul uscat. Părul este mai ușor de pieptănat și mai strălucitor.

·       Totodată, ia o pauză de la instrumentele de styling. Soarele nu are milă când vine vorba de podoapa ta capilară. Astfel, părul este afectat de expunerea la soare, dar și de transpirația de la nivelul scalpului. Este recomandat să iei o pauză de la coafarea cu styler-ul tu favorit! Dacă te temi de fire rebele sau electrizate mizează pe o loțiune sau cremă cu efect de finisare. Tame It de la Londa Professional este o loțiune pentru netezire care te ajută să ai un look impecabil. Atuurile sale? Micro-polimerii 3D-sculpt. Aceștia unesc șuvițele individuale, iar coafura capată un aspect neted și structurat.

·       Fii atentă și la frecvența cu care îți speli părul.

Dacă te speli prea des pe cap, există riscul ca părul tău să se usuce foarte mult. Atenție: vara trebuie să fii foarte atentă să nu te speli pe cap înainte de a merge la piscină sau la mare. De ce? Pentru că șamponul înlătură uleiurile naturale ale șuvițelor tale, așa că acesta va fi mai repede afectat de substanțe precum clorul sau sarea din mare.

Îți dorim o vară minunată!