CityVisionMagazine

Fashion like a summer dream 

  Fie că ai un plan bine definit pentru această vară, fie că îți place să acționezi spontan, cu siguranță, nu există vară fără câteva zile la mare și lungi plimbări relaxante la munte.    

Fiecare domn caută să se simtă confortabil în țesături bune și de calitate, dar este, de asemenea, important să te simți modern și în trend cu cele mai noi colecții ale brandurilor internaționale. Iar dacă există specialiști în stil și modă în magazin pentru a te ghida spre cea mai bună versiune a propriului stil, este într-adevăr un vis de vară! Acolo unde există voință, există și o cale spune o zicală universală. Noua ta cale spre a sărbători vara cu stil și încredere în sine este ANSON’S, magazinul de modă pentru bărbați din Sun Plaza, parte a Grupului Peek & Cloppenburg, unde cele mai noi articole de la branduri internaționale precum Boss Black, Tommy Hilfiger, Joop, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Adidas, Karl și Armani Exchange, alături de branduri exclusive precum Mc Neal, Montego Men și Christian Berg, așteaptă să inspire povestea pe care vrei să o trăiești în acest sezon. Opțiunile pe care le ai la ANSON’S sunt nenumărate și cu sigurantă pe placul chiar si celor mai rafinate și exigente gusturi în materie de modă. Găsiți-vă inspiratia în timp ce beneficiați de sfatul competent al echipei ANSON`S în materie de stil și fashion, într-un mediu super relaxat, cu un set-up de ultimă generație. 

Pantaloni scurți și lungi, tricouri și cămăși ușoare, în functie de stare și preferințe, în culori pastelate sau electrice, cu imprimeuri delicate sau imprimeuri îndrăznețe ce te poartă în destinații exotice. O pereche confortabilă de snickers și o pereche de ghete de vară reprezintă optiuni must have pentru a te duce în locuri uimitoare, cu priveliști ce îți taie respirația. Nu uita pălăria – în versiunea ei clasică pentru a savura un cocktail la o terasă, sau în varianta sport pentru activități în aer liber. Rucsacul potrivit are grijă ca tu să fii confortabil în timp ce te pierzi pe strădutele înguste ale unei insule sau în drumețiile de munte. Pregătește-te să fii uimit de propriul stil în timp ce îți trăiești din plin toate visurile acestei veri.