CityVisionMagazine

Doar la Cineplexx, Ziua Copilului durează 5 zile cu filme la 10 lei biletul

Mini-vacanța de la începutul lunii iunie vine cu mai multe motive de sărbătoare: vreme călduroasă, timp liber de petrecut în familie și cinci zile de filme pentru copii la prețul unic de 10 lei biletul în rețeaua Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș. Astfel, în perioada 1 – 5 iunie 2023, continuă tradiția de a sărbători Ziua Copilului la cinema cu promoţii de preţ imbatabile.  

Asemenea anilor precedenți, când numeroși părinți și copii au ales cinematograful ca activitate favorită de 1 iunie, adunând astfel record de spectatori în fața marilor ecrane, și anul acesta Cineplexx pregătește cele mai frumoase aventuri la prețul unic de 10 lei, pentru o experiență desăvârșită în familie. 

În promoția „Ziua Copilului de 10” care se va desfășura în perioada 1 – 5 iunie sunt incluse cele mai populare filme de familie, din care fac parte: „Super Mario Bros. Filmul” – varianta dublată în limba română, „Aventuri până la Lună și înapoi”, „Aventurile Inspectorului Sun”, „Mavka: Zâna Pădurii”, „Lumea secretă a spiridușilor”, „Academia Iepurașilor: Paștele e în pericol”, „Năstrușnicul Motan Maurice”, „Aventurile lui Pil”, „Motanul Încălțat: Ultima dorință” și „Micul Allan: O aventură extraterestră”.

Surpriza campaniei vine de la super-aventura Marvel „Gardienii Galaxiei: Volumul 3” care va fi disponibilă la prețul de 10 lei de-a lungul celor 5 zile de mini-vacanță în Cineplexx Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș.

Pentru cei care și-au dat întâlnire cu gașca de prieteni, propunerile de la Cineplexx continuă cu premiere mult așteptate, precum: animația „Omul-Păianjen: Prin lumea Păianjenului”, acțiunea „Kandahar” cu Gerard Butler, seria de scurt-metraje „Din mintea copiilor” sau horror-ul „Baubaul” din imaginația lui Stephen King. 

Programul complet al celor cinci cinematografe, detalii despre campania „Ziua Copilului de 10” și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. Al doilea lanț de cinematografe pe piața românească, Cineplexx deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.