CityVisionMagazine

CAUTĂ SOARELE CU PANDORA

Pentru cei care caută soarele și visează cu ochii deschiși, îmbrățișați sezonul de vară cu noua colecție Pandora Moments.

Pandora întâmpină noua energie strălucitoare a verii, lansând simbolurile sezonului de aur: o colecție de simboluri unice concepute pentru a defini și inspira stilurile verii.

Simboluri noi pentru acest sezon

Noua colecție este plină de energie și misticism, cu simboluri care reprezintă esența verii, inspirându-se din lumea celestă și animală.

Realizate sub formă de talismane care unesc, placate cu aur de 14k și argint 925, simbolurile soarelui și ale lunii captează strălucirea pozitivității, a luminii și a unei noi speranțe. Asocierea contrariilor este, de asemenea, integrată în noile inele suprapuse ale colecției: o bandă placată cu aur de 14k cu o jumătate de soare care răsare ce se potrivește deasupra unei benzi din argint 925 cu semilună. Puse împreună sau separat, aceste simboluri puternice sunt pline de semnificații.

Creație și măiestrie

Meșteșugul elaborat creează modele vibrante pentru acest sezon, cu un amestec de tehnici și materiale, de la opalul dezvoltat în laborator la emailul care își schimbă culoarea – îndemânarea este prezentă în fiecare detaliu.

Concepute cu gândul la viitor, noile piese sunt realizate în armonie cu obiectivul Pandora de a fi lider în privința sustenabilității, toate pietrele decorative fiind artificiale și lucrate în laboratoare. Fiecare bijuterie Pandora este meticulos finisată manual de către artizani calificați, fiecare piesă trecând în medie prin 25 de mâini.