CityVisionMagazine

Super Things, T-Racers și Kooky Loos în premieră în România, direct în Sun Plaza

În perioada 1-25 iunie 2023, copiii sunt așteptați de Super Things, T-Racers și Kooky Loos în centrul comercial pentru o serie de activități, de la ateliere creative, concursuri cu premii speciale, la face painting și interacțiune cu animatori, în toate cele 3 zone.

„În luna dedicată copiilor aducem în SUN PLAZA, în premieră, universul Super Things, T-Racers și Kooky Loos. Aceste jucării sunt iubite de copiii din întreaga lume, iar conceptele în baza cărora sunt dezvoltate pun accent pe educație, interactivitate, imaginație și dexteritate. Pe 1 iunie vom avea activități speciale în centrul comercial, însă distracția va continua până pe 25 iunie.” – declară Irina Studineanu, Deputy Center Manager SUN PLAZA

Super Things fac spectacol în SUN PLAZA! Copiii sunt așteptați la o Super Aventura alături de mascota Enigma

Aceste jucării sunt populare în întreaga lume, iar conceptul colecției este de a crea o lume bogată și plină de imaginație, care face apel la curiozitatea naturală a copiilor și la dorința de aventură.

Linia de jucării constă într-o gamă variată de obiecte de colecție, inclusiv figurine mici, viu colorate. Fiecare personaj este conceput cu o personalitate și o super-putere unice, care îi inspiră pe copii să își creeze propriile personaje, povești și aventuri, promovând creativitatea și jocul imaginativ. Personajele sunt grupate în echipe rivale și încurajează un sentiment de prietenie și o competiție sănătoasă între colecționari. Unele figurine sunt realizate în ediție limitată, astfel încât copiii să facă schimburi și să interacționze.

Zona T-Racers,  distracție de mare viteză, curse și concursuri palpitante

T-Racers este un brand inovator de mașini de jucărie, personalizabile, concepute pentru copiii care iubesc viteza, creativitatea și aventura. T-Racers oferă o gamă unică de vehicule modulare, de înaltă calitate, care îi inspiră pe copii să amestece și să asorteze componentele, oferindu-le libertatea de a-și crea propiul vis cu mașini de curse. Fiecare jucărie este proiectată cu piese interschimbabile, inclusiv pise de caroserie, roți,  spoilere, motoare și autocolante.

Acest design flexibil le permite copiilor să schimbe cu ușurință piesele, ceea ce duce la un număr nelimitat de jucării noi. Totodată, în timp ce își construiesc mașinile, aceștia își pot dezvolta dexteritatea și abilitățiile motorii fine, ceea ce face ca experiența T-Racers să fie plăcută și educativă. Vehiculele miniaturale sunt inspirate din diverse stiluri și genuri de automobile, cum ar fi cele sportive, vehicule off-road, mașini de raliu și mașini conceptuale futuriste.  

La zona Kooky Loos, copiii au ocazia de a-și explora imaginația, implicându-se în jocuri amuzante și distractive care onorează caracterul fantezist al personajelor

Păpușile cu expresii faciale schimbabile Kooky Loos oferă un stil de joacă interactiv, o experiență educativă care încurajează dezvoltarea inteligenței emoționale și empatia în rândul copiilor. Fiecare păpușă are un mecanism special care le permite copiilor să-i schimbe cu ușurință expresia facială, permițând păpușii să prezinte diverse emoții precum fericire, tristețe, surpriză, furie etc. Această caracteristică încurajează copiii să se angajeze în activități mai dinamice și experiențe de joc interactive.

Kooky Loos Dolls sunt într-o gamă largă de păpuși care reprezintă diverse etnii, culturi și abilități, învățându-i pe copii să aprecieze și să respecte diversitatea.

În perioada 1 – 25 iunie, copiii vor putea participa la activități de luni până vineri timp de 2 ore, iar în weekend, 6 ore. Programul detaliat poate fi consultat AICI. Intrarea este gratuită.