CityVisionMagazine

Dinți sănătoși și de un alb natural cu LACALUT® BLACK & White!

Sănătatea dentară este o parte esențială a sănătății și bunăstării generale. Îngrijirea dinților și menținerea gingiilor sănătoase este un angajament pe viață. Cu cât obiceiurile legate de igiena dentară (cum ar fi un periaj corect, folosirea aței dentare și limitarea consumului de zahăr) sunt însușite mai devreme, cu atât vor fi mai ușor de evitat procedurile dentare costisitoare și problemele de sănătate pe termen lung. Pentru că o igienă orală deficitară are în timp ca și consecință pierderea dinților, dar este legată și de posibilitatea apariției unor boli cronice precum cele de inimă sau diabet.

Formula specială LACALUT®BLACK & White, obținută cu contribuția tehnologiei bifazice,întărește gingiile încă de la prima aplicare și previne instalarea gingivitei, remineralizează smalțul dentar, oferă dinților un alb natural și protecție împotriva formării cariilor și plăcii bacteriene, efecte care se datorează hidroxiapatitei și fluorurii din compoziția pastei de dinți. Ceea ce face ca LACALUT®BLACK & White să fie diferită de celelalte paste de dinți, conferindu-i astfel unicitate, este faptul că formula acesteia conține cărbune activ, un ingredient esențial în industria cosmetică, fie că este vorba de îngrijirea pielii, sau, ca în cazul de față, de albirea dinților. Pentru că, da, oricât de paradoxal ar putea să pară, cărbunele, deși este negru, albește dinții. Acest lucru este posibil datorită capacității sale de a absorbi pigmenții care pătează dinții și le schimbă culoarea, pigmenți ce provin din fructele de pădure, din ceaiuri, vin roșu, cafea sau nicotină. Și nu absoarbe doar pigmenții, redând dinților albul strălucitor, dar totodată absoarbe și elimină substanțele chimice de la nivelul cavității bucale (ceea ce duce la anularea respirației urât mirositoare), îmbunătățește echilibrul pH-ului acesteia și previne apariția cariilor.

Până la apariția pastei de dinți care conține cărbune activ, se utilizau tabletele de cărbune medicinal, procurate din farmacie, zdrobite până se obținea o pulbere care mai apoi se aplica pe periuța de dinți umezită, pentru a se realiza un periaj blând al dinților. Metoda însă era recomandat a fi aplicată doar o dată pe săptămână, în vreme ce pasta de dinți LACALUT®BLACK & White poate fi folosită în siguranță în fiecare zi, în rutina de îngrijire orală, pentru gingii sănătoase, pentru remineralizarea smalțului dentar și pentru dinți de un alb natural.