CityVisionMagazine

Victoria’s Secret revine în prim-plan cu tips and tricks pentru outfiturile verii

Vara e aproape aici și trebuie să fii pregătită. Atât în materie de outfit-uri care mai de care mai îndrăznețe și în pas cu ultimele tendințe, cât și atunci când vine vorba de sutiene și lenjerie intimă confortabilă ce îți avantajează silueta. Astfel, Victoria’s Secret a elaborat o colecție care dispune de nenumărate soluții când vorbim despre acest subiect.

În primul rând, sutienele sunt concepute într-un mod senzațional. Printre piesele noastre preferate se regăsește modelul Every-Way Strapless Bra, un sutien ce permite atașarea bretelelor în 12 feluri diferite – mai simplu spus, ia-ți adio de la aspectul inconfortabil pe care îl poate avea un sutien atunci când alegi o ținută. În aceeași categorie se plasează și modelul Backless Bra, un articol emblematic Victoria’s Secret. Prin forma minimalistă și care se pliază perfect pe corp, acest sutien este perfect pentru look-urile dedicate evenimentelor mai speciale, unde atenția la detalii poate face diferența.

În aceeași măsură, colecția Bra Fit Solutions, conține și o serie de accesorii mici și eficiente, ce îți vor ușura cu siguranță procesul de styling. De exemplu, Boob Tape-ul este o bandă adezivă care creează un look perfect, ascunzându-se impecabil sub haine. Tot aici poți descoperi și banda adezivă Double-Sided Fashion Tape, care e aproape invizibilă și oferă o susținere extrem de puternică. Colecția mai conține și Nipple Covers – care oferă o acoperire extrem de fină și discretă – și Bra Extenders – care cresc mărimea benzii și fac totul să fie mult mai confortabil.

Nu îți mai limita stilul și îndrăznește să porți orice tricou, bluză sau rochie. Cu ajutorul colecției și a accesoriilor Bra Fit Solutions, poți fi sigură că un styling reușit și confortul sunt garantate.

Descoperă întreaga colecție Victoria’s Secret în magazinele Victoria’s Secret sau online pe victoriassecret.ro