CityVisionMagazine

Cele mai noi colecții Crocs sunt gata să-ți ofere un aer cool și comfy

În cazul în care te numeri printre cei ce caută inspirație pentru outfit-urile verii, avem o veste bună pentru tine! Cele mai noi colecții Crocs, Echo și Sport, caută să îmbine cele mai populare tendințe ale momentului cu un stil confortabil. Rezultatul? O gamă variată de încălțăminte ce reinventează noțiunea unui look îndrăzneț, jucăuș sau pur și simplu unic.

Colecția Echo a fost creată pentru cei ce caută confort fără să-și compromită aparența stilistică. Printre modelele preferate se regăsesc Echo Marbled Clog, Echo Slide și Echo Clog K. Cu o apariție total non-conformistă, talpa acestora pare sculptată, fiind un detaliu statement. Și deși sunt 3 modele diferite ce îți oferă un plus de stil diferit în funcție de culoare și pattern, toate 3 se bucură de cele mai recente inovații Crocs, precum CrosliteTM și LiteRideTM – ambele asigură un confort maxim piciorului, indiferent de numărul de ore petrecute în picioare sau la plimbare.

Colecția Sport este menită exploratorilor, celor ce iubesc călătoria și aventura. Indiferent de orașul și ora la care alegi să pornești într-o nouă drumeție, orice item din colecția Sport este alegerea perfectă. Printre piesele preferate, se remarcă Classic All-Terrain Clog, model care are o talpă puțin mai robustă și o curea reglabilă. Mai mult, acesta se bucură de asemenea de o construcție de tipul CrosliteTM, fiind o alegere practică pentru zilele în care te simți plin de spontaneitate. În același mod ne-a atras și modelul Classic Slide, ce reinterpretează serile în oraș printr-un pattern îndrăzneț. Inovația vine odată cu apariția găurilor din modelul original Clogs, ce permit acum personalizarea cu charm-uri JibbitzTM.

Indiferent de cum alegi să-ți exprimi personalitatea, Crocs are atuurile stilistice de care ai nevoie. Colecțiile Echo și Sport reprezintă o serie de item-uri confortabile și stylish ce sunt menite să-ți transforme complet orice ținută – fie că e vorba despre zile monotone, petrecute le job sau cu prietenii, sau evenimente mai speciale. Acestea îți permit să-ți reinventezi stilul și modul în care te exprimi, și mai ales, să îți transpui personalitatea și caracterul în toată frumusețea sa.

Descoperă cele 2 colecții în curând în magazinele din București.