CityVisionMagazine

Mierea este aliatul părului vopsit și deteriorat

Mierea este bogată în nutrienți și antioxidanți, întărește imunitatea și vitaminizează organismul, însă este un ingredient benefic și pentru păr și frumusețe. Mierea, propolisul și lăptișorul de matcă s-au dovedit a avea beneficii cosmetice excelente. Așadar, mierea este un emolient, ceea ce înseamnă că sigilează umiditatea din firul de păr, menținându-l hidratat. Acest lucru contribuie la evitarea ruperii firelor, adesea o cauză principală a creșterii încetinite a părului. De asemenea, mierea are proprietăți antioxidante care previn deteriorarea părului și ajută la prevenirea infecțiilor scalpului.

Mă vopsesc de aproximativ 15 ani și, în funcție de anotimp, părul meu are diverse necesități. Am fost blondă și brunetă, însă cel mai bine m-am identificat cu arămiul. Folosesc produse Garnier de peste 10 ani, așa că am acceptat provocarea lor pentru îngrijirea de care are nevoie părul meu. Noua generație de măști Garnier Botanic Therapy Hair Remedy este inspirată din natură și acționează într-un singur minut pentru o îngrijire de durată. Gama Honey Treasures este îmbogățită cu ceară de albine și miere și umple fisurile din firele de păr, previne ruperea și sigilează vârfurile despicate.

Știai că mierea blochează umiditatea la nivelul pielii şi părului, ajutându-l să fie mult mai elastic şi mai rezistent? Dacă este elastic, părul este mai puţin predispus să se rupă şi poate creşte mai ușor, fără să se degradeze. De asemenea, un păr hidratat este mult mai strălucitor şi mătăsos.

Masca pentru păr Garnier Botanic Therapy Hair Remedy este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa. Printre beneficiile sale se numără faptul că regenerează părul pe întreaga sa lungime și refacerea structurii acestuia, fiind mult mai neted. Produsul este vegan, cruelty-free și nu conține silicon.

Toată gama de produse înseamnă elixir pentru părul meu vopsit și o încântare pentru nasul meu.