CityVisionMagazine

Culoarea cu ochii imaginației: noua colecție Summer Make the Rules de la OPI

Colecția Summer Make the Rules de la OPI îți aduce energia jocului și trăirea pură a plăcerii!

Când vara declară legea, OPI îți oferă o viziune nouă despre culoare, impregnată de imaginație și împletind două cromatici diferite: pastelurile clasice și gama nuanțelor strălucitoare.

Rezultă o paletă de 12 culori pline de strălucire și imaginație, nuanțe îndrăznețe care te invită să trăiești în legea ta, să dai, cât ai clipi, sala de ședințe pentru o plajă și-un surf! Nu ezita și nu ai teamă; schimbă-ți statutul oficial în OOO-PI și glow for it cu noua colecție Summer Make the Rules!

Colecția de vară OPI Summer Make the Rules lansează patru nuanțe perlate vii, cu un efect nemaivăzut până acum: strălucirea din interior. Este vorba despre un galben de lămâie, un nude cu nuanță de piersică, un violet-lavandă și un albastru ca cerul: fiecare dintre aceste nuanțe perlate face degetele să devină pur și simplu radioase! În colecție regăsim și culori calde, de la roz bubblegum și roz aprins la roșu corai și galben viu. Pentru a completa curcubeul, vin să se alăture nuanțele răcoroase: verde lime, turcoaz electric, violet profund și violet strălucitor.

Această colecție evocă pur și simlu fericirea. Cele 12 nuanțe ale paletei Summer Make the Rules vor aduce zâmbetul pe buzele purtătorilor și privitorilor,” remarcă Suzi Weiss-Fischmann, co-fondator OPI și Brand Ambassador. “Anul acesta anticipăm că oamenii vor călători foarte mult, iar o manichiură pregătită de vacanță este cu adevărat cel mai prețios accesoriu, orice stil estival am adopta. Nuanțele OPI îmbină două trenduri populare – pastelurile și nuanțele aprinse – într-o paletă care este unică, la fel de unică precum este și fiecare dintre purtătorii săi.“

Aceste nuanțe pot fi folosite ca punct de plecare pentru propria capacitate creativă și de autoexprimare“ adaugă Jill Bartoshevich, OPI Global Director of Color Equity. “Noile pasteluri strălucitoare plus noul efect de irizare perlată îi vor provoca pe cei mai îndrăzneți consumatori să-și pună în valoare stilul în moduri nemaiîntâlnite. În topul nuanțelor anului va fi fără îndoială splendidul roșu vermillion pe care l-am numit Flex on the Beach și care este o invitație directă: full colour, full fun!”

Colecția Summer Make the Rules  este disponibilă în formulele OPI Gel Color, Infinite Shine și Nail Lacquer.