CityVisionMagazine

Piesele Levi’s care reinventează clasicul în această primăvară

Luna mai e aici și e important să recunoaștem un lucru: diversitatea garderobei atrage atenția în sezonul cald. Fie că e vorba de culori puternice sau pattern-uri diverse, atâta timp cât look-ul tău nu se rezumă la aceleași combinații zilnice, te vei regăsi în prim-plan. Astfel, Levi’s a elaborat o gamă de articole care nu se limitează doar la denim, ci explorează cum o diversitate de materiale pot crea o piesă vestimentară superbă. Descoperă în paragrafele următoare, 3 articole must-have pentru sezonul cald.

Levi’s Baggy Trousers

Pantalonii care reinventează clasicul. Baggy Trousers reprezintă un model care combină superb croiala dreaptă și wide de pe picior cu un fit baggy, fiind ideal pentru look-urile oversized. Aceștia sunt realizați din chino, un material durabil din bumbac, care se bazează pe o construcție din steep twill.

Levi’s Essential Chinos

Această piesă este esențială în garderoba oricui. Pantalonii Essential Chinos de la Levi’s sunt perfecți pentru orice fel de combinație stilistică. Cu o lungime până la glezna piciorului și o formă ușor conică, articolul poate fi cu ușurință inclus într-un outfit unde diversitatea materialelor și a texturilor este dorită.

Levi’s High-Rise Pleated Trousers

O pereche clasică, cu un twist modern. High-Rise Pleated Trousers este un model care se remarcă prin silueta curbată și largă pe care o oferă picioarelor. Acesta are o talie înaltă și emblematicul fit baggy, și cel mai minunat detaliu, câteva pliuri fine pentru un plus de stil.

Aici ai descrise doar o parte din articolele Levi’s care ar putea să-ți transforme complet garderoba. Dacă îți dorești să descoperi întreaga colecție, vizitează levis.com.