CityVisionMagazine

Premieră în România! Carmen Brumă lansează super programul “Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă”!

“Nu te abandona, nu te uita în spate decât pentru a-ți aminti că ai puterea să treci prin asta și nu te resemna!”

Carmen Brumă lansează în premieră în România unprogram/ghid de slăbire, nutriție, mișcare și informare pentru femeile care vor să învețe cum să facă față trecerii prin etapa de vârstă 35-69 ani!

Carmen Brumă are super succes cu seria de programe pe care le lansează pe platforma sa online, www.carmen-brumă.ro, care au ajutat sute de mii de persoane să slăbească și să se mențină în formă.  

După programul “Abdomenul de urgență” care s-a bucurat de un super succes sau “Intră în rochia de mireasă”, “Super silueta de plajă”, “Suplă și Sănătoasă în post”,  “Programul 3 S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă”, Carmen Brumă a gândit și lansează  acum un super ghid de slăbire destinat femeii de 40+!

“Nu mi-e frică de 40” by Carmen Brumă este al 7-lea program lansat de Carmen Brumă din 2013 până astăzi și este primul material de acest gen din România adresat femeilor din segmentul de vârstă 35+ .

“Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă” poate fi achiziționat de pe www.carmen-brumă.ro și conține o parte scrisă (editată ca o carte) cu informații generale, soluții concrete, dietă pentru 6 săptămâni, rețete și o parte video cu 4 antrenamente, încălzire și stretching.

Toate întrebările și provocările cu care se confruntă femeile de 40 de ani au fost atinse de către vedeta care are un corp de invidiat și este extrem de admirată la cei 45 de ani ai săi.

Partea video cuprinde 4 antrenamente diferite, încălzire și streatching care au următoarele beneficii: stimulează masa musculară și previn pierderea ei, intensifică metabolismul si stimulează arderea grăsimilor, întăresc mușchii planșeului pelvin și îmbunătățesc coordonarea, echilibrul și mobilitatea articulară).

Antrenamentele au 20-30 minute și pot fi făcute acasă pe termen lung.

“Cine mă mai alege la vârsta asta?” Aici găsești răspunsul!

Carmen Brumă abordează astfel prin programul său “Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă”, toate temerile și întrebările cu care se confruntă femeile în această etapă importantă a vârstei. Cum să ne iubim și să ne acordăm atenția necesară de aici înainte, ține doar de noi și de alegerile pe care le facem mai departe!

“Am simțit de ceva vreme că femeile care ajung în preajma vârstei de 40 de ani au nevoie de încurajări, informații structurate și soluții concrete pentru a trece cât mai bine prin această etapă a vieții.  Cred cu tărie că vârsta biologică este, în parte, și alegerea ta, dacă ai grijă de interiorul și exteriorul tău în egală măsură, îți stabilești corect și clar lista de priorități și acționezi în consecință. Nu te abandona, nu te uita în spate decât pentru a-ți aminti că ai puterea să treci prin asta și nu te resemna !

Cu siguranță cea mai mare temere este că “ți-a trecut timpul” și că  nu mai ai suficient de mult.  Și strict matematic așa e! Dar poți să-l câștigi nepierzându-l!

Acum ai maturitatea și determinarea de a duce la capăt proiecte, visuri personale la care ai renunțat pentru că nu era momentul. Ai încredere în tine indiferent de “corul de bocitoare” al majorității.

Nu pierde timpul acționând împotriva ta, sau din contra, nefăcând ce e bine pentru tine.

La 40 de ani e mai ușor să spui NU pentru că ai învățat să te apreciezi diferit și să recunoști  ce  merită cu adevărat.

Și pentru că am auzit de prea multe ori întrebarea “Cine te mai alege, dragă, la vârsta asta?” , răspunsul este EU.

EU MĂ ALEG PE MINE! “

Mă bucur că alături de mine în acest proiect s-au aflat branduri care susțin stilul de viață sănătos și echilibrat, precum: Bucovina, Zenyth Pharmaceuticals, Artesana, Ivatherm, Borealis”, a ținut să precizeze Carmen Brumă, promotoarea unui stil de viață sănătos!