CityVisionMagazine

Fun Factory revine în România și face show la We Love Music Festival

Celebra trupă Fun Factory reveni la noi în țară în perioada 18-20 august, la a doua ediție We Love Music Festival, ce va avea loc la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea. 

Fun Factory este un grup german format în 1992, care a fost alcătuit inițial din membrii fondatori Balca Tözün, Rodney Hardison, Toni Cottura și Stephan Browarczyk. Ei au fost porecliți pur și simplu Balja, Rod D., Smooth T. și Steve. Grupul s-a bucurat de succes pe tot parcursul anilor ’90 și continuă să o facă, căci avem mulți români fani Fun Factory. 

Trupa a fost fondată în 1992 cu Balca Tözün din Turcia, Rodney Hardison din America, Toni Cottura și Stephan Browarczyk din Germania. Au lansat primele lor single-uri „Fun Factory’s Theme” și „Groove Me” în 1992 și 1993. Fun Factory și-a lansat albumul de debut ”Nonstop” în 1994. 

În 1995, trupa a lansat single-urile „I Want to B with U”, „Celebration” și au făcut un cover version după „Do Wah Diddy”. Toate au fost hit-uri, ajungând pe locurile 11, 12 și 6 în Topurile germane. Lansarea single-ului „Don’t Go Away”, a devenit un alt mare succes în topuri. După lansarea albumului „Don’t Go Away”, Cottura a părăsit formația. Ca trio, grupul a mai lansat două single-uri, „I Love You” și „Oh yes yes (I Like It)”. 

Pe 7 august 2015, a fost lansat single-ul „Let’s Get Crunk”. Pe 15 iulie 2016, a fost lansat „Turn It Up”, urmat de cel de-al treilea album de studio al trupei, Back to the Factory.

Iată că acum Fun Factory revine în România, unde nu sunt pentru prima oară și vor face show la We Love Music Festival!

Detalii de culise la We Love Music Festival

Fanii muzicii bune se vor întâlni la vară pentru a participa la cea de-a doua ediție We Love Music Festival, ce are loc la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea. În perioada 18-20 august 2023 mulți artiști îndrăgiți vor urca pe scenă pentru a-i încânta pe fani. Line-up-ul festivalului s-a îmbogățit cu nume mari iar fanii sunt nerăbdători să își întâlnească artiștii preferați la We Love Music Festival.

Pe scena We Love Music Festival vor urca legendarii Fayde, East 17, Fun Factory, La Bouche, Snap!, Mr. President, Milli Vanilli, Nick NND, MC Dylma & DJ Pappa M., Cappella, Akcent, Pepe și Holograf, care ne vor încânta cu piesele devenite hituri de-a lungul anilor. 

Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie debordantă.

Biletele pentru We Love Music Festival se pot achiziționa de pe www.magazindebilete.ro .