CityVisionMagazine

SĂRBĂTOREŞTE PRIMĂVARA CU PANDORA

Întâmpină sezonul reînnoirii cu Pandora. Noile talismane din colecția Pandora Moments sărbătoresc căldura soarelui, bucuria din aer și buna dispoziţie specifice acestei perioade.

De la liniștea iernii până la primăvara plină de speranță, noile modele vorbesc despre frumusețea pe care o aduce această schimbare sezonieră. Rândunelele completate cu cristalele create de om albastru strălucitor sunt gata să zboare, în timp ce talismanele cu pene strălucesc placate cu aur roz de 14k. Gărgăriţa, cel mai bine vândut talisman Pandora, a fost, de asemenea, reimaginat cu un corp de cristal roșu strălucitor și detalii negre, marcând o premieră, decorarea unei pietre cu email. Toate acestea sunt gata pentru a fi purtate în stilul propriu pe o nouă brăţară Pandora Moments. Lansată la începutul anului, acest nou suport pentru talismana are o închizătoare în formă de inimă, plus o nouă textură inovatoare de lanț care oferă o pânză nouă pentru povestea ta de primăvară.

„Când vine primăvara, totul în jurul nostru se schimbă. Puteți închide ochii și simți doar că primăvara este în aer. Cu această colecție, am vrut să surprindem acel sentiment – ​​senzația că zilele cresc și soarele strălucește mai puternic. De asemenea, am vrut să surprindem emoțiile care vin cu acel sentiment– o ușurință a ființei, speranță pentru zilele viitoare și sentiment de libertate”, spun A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, VP Creative Directors Pandora.

Pe măsură ce primăvara ne înconjoară cu noi posibilități strălucitoare, Pandora le reflectă în primul rând razele de soare cu 14 modele noi, finisate manual din argint 925 sau placate cu aur roz de 14k. Fiecare piesă care se alătură colecției Pandora Moments va reflecta schimbarea și va da o viață nouă în cutiile de bijuterii de pretutindeni.

#MomentsWithPandora