CityVisionMagazine

NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Uși larg deschise. O terasă care te invită la cafea. Geamuri ce pun în lumină creațiile de artă de pe umerașe. Calitatea Made in Italy și stilul atemporal.

Așa îi așteaptă Florentino Delure pe vizitatorii concept store-ului lansat în premieră la București pe 23 martie în cadrul unui eveniment deosebit. Despre Grand Launch-ul de la vila aflată pe strada Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 14 din Dorobanți și inclusă în „Lista Monumentelor Istorice”, se știe doar c-a fost muzică și multă lume bună, iar pozele și clipurile de pe rețele ne lasă doar să ghicim ce-a fost mai departe.

Despre Florentino Delure, însă, se știe încă până la venirea casei de modă în România. E un concept italian ce promovează stilul ca mod de afirmare și redescoperire.

Așadar, brand-ul îi invită pe toți cei pasionați de arta sartorială să se delecteze cu calitatea Made in Italy după tradiția Florentino Delure: costume elegante, dar moderne pentru bărbați și dame și Loungewear din țesături prețioase de cashmere și mătase. Ba mai mult, showroom-ul te invită și în zona Made-to-Measure, ce va putea fi accesată cu programare prealabilă. Atenția și sfaturile personalizate oferite fiecărui client în parte permit brand-ului să-ți creeze cele mai rafinate costume, cămăși, pantaloni, paltoane și pantofi GoodYear în baza măsurătorilor proprii.

În final, avem posibilitatea și să ne delectăm dintr-un video deosebit de la eveniment, pe care-l poți vedea mai jos.

Florentino Delure Grand Launch in Bucharest, Romania