CityVisionMagazine

Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Arthur Murray Bucharest, prima franciză internațională de dans de societate din România, a depășit anul acesta pragul de 1000 de clienți care au luat lecții de dans în studioul de dans din zona de Nord a Capitalei, odată cu împlinirea a 9 ani pe piața locală în această primăvară.

Motivația principală a clienților care urmează cursurile de dans de societate la Arthur Murray este nevoia de relaxare, mișcare și socializare post pandemie.

Studiourile Arthur Murray sunt prezente în întreaga lume și oferă o varietate de stiluri de dans, cum ar fi salsa, tango, vals, cha-cha, swing și multe altele. În România, studioul de dans Arthur Murray București oferă lecții și cursuri de dans individuale și de grup pentru toate nivelurile de abilitate, de la începători până la avansați, iar prin sistemul unic Arthur Murray, pe lângă lecțiile private cu instructorul personal, clienții au acces și la lecțiile de grup, dar și la sesiunile de party.

Nevoia de socializare aduce clienții în studioul de dans

Clienții Arthur Murray sunt persoane ocupate și cu un grad ridicat de stres, care ocupă poziții de top management în companii, expați, antreprenori și oameni de afaceri. Aceștia caută o modalitate de eliminare a stresului, relaxare și mișcare plăcută, cu multiple beneficii. Caută un timp personal de calitate, pe care să îl petreacă pe ringul de dans fie în cuplu, fie în compania altor studenți cu preocupari similare și pasiune pentru dans.

“Pandemia ne-a împins activitatea înapoi cu aproximativ trei ani, dar din fericire revenirea a fost și ea destul de rapidă. După anii de distanțare socială, nevoia de relaxare și socializare a readus clienții în studioul de dans. Oamenii au fost izolați și separați pentru  mai bine de 2 ani, iar acum sunt dornici să își petreacă timpul cu alți oameni într-un mod distractiv și sănătos. Iar dansul este o modalitate excelentă de a socializade a întâlni oameni noi, de a-ți îmbunătăți starea fizică și mentală” –spune Lucian Stănila, fondator Arthur Murray Bucharest.

În studioul Arthur Murray Bucharest cursurile de dans se desfășoară după o metodă de predare unică în lume, combinând abordarea individuală din lecțiile private, colaborarea și schimbarea partenerului de dans din lecțiile de grup, dar și socializarea și dansul liber, în cadrul petrecerilor săptămânale de dans.

Astfel, cei peste 1000 de clienți care au luat lecții de dans în studioul Arthur Murray Bucharest au experimentat efectul dansului pe toate planurile, atât fizic, pentru condiția fizică, dar și la nivel psihic, ca modalitate de relaxare, și social, prin conectarea cu persoane cu interese comune.

În medie, o persoană care urmează un program de lecții de dans de societate la Arthur Murray petrece între trei și cinci ore pe săptămână în studio, peste media altor săli dans. Acest lucru se întâmplă datorită stilului nostru unic de predare, care presupune un mix între lecțiile private -una sau două pe săptămână – cu lecțiile de grup, care pot fi chiar și trei, și petreceri, două. Participând la toate tipurile de lecții, o persoană se bucură de beneficiile dansului din mai multe perspective. De aceea, dansul la noi în studio devine o activitate important pentru echilibrul personal –adaugă Lucian Stănilă.