CityVisionMagazine

Refacem rezervele de energie cu conservele de pește EVA. Se știeee!

Oficial am ieșit din iarnă, și tot oficial cu rezervele de vitamine, minerale și în consecință de energie, epuizate. Insomniile din timpul nopții și somnolența de pe parcursul zilei, incapacitatea de a ne concentra și iritabilitatea, lipsa poftei de mâncare și o ușoară depresie, iată neajunsurile asteniei de primăvară. Păi și ce facem?! Stăm așa?! Nici vorbă! Pornim asaltul pentru a oferi organismului nutrienți valoroși care să ne ajute să ne recăpătăm forțele și pofta de viață.

Orice dietă sănătoasă va conține obligatoriu legume, verdețuri, fructe, carne albă și pește. Lucrul acesta îl știe toată lumea, pentru că este de notorietate. Dacă de pescuit este ceva mai complicat decât de mâncat, de ce n-ai… pescui de pe raftul magazinului niște conserve de pește EVA? Nu stai cu lanseta în mână o noapte și-o zi și nici nu faci mizerie curățând pește. Mai simplu și mai comod, dar cu aceleași beneficii nutriționale, nici că se poate! Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți alegi sortimentul care îți place și să deschizi cutia! Bine, dacă vrei să te complici, chiar și din conserve de pește poți realiza preparate interesante care să facă deliciul unei mese de prânz sau a unei cine.

Șprotul este un pește aflat printre preferințele multora dintre consumatori. Și ai două variante: EVA Șprot în ulei vegetal și EVA Șprot în sos tomat. Și un sortiment, și celălalt, conține pești atent selecționați, de cea mai bună calitate, pescuiți din Marea Adriatică. Garantat este cea mai bună alegere atunci când cauți o mâncare gustoasă dar și sănătoasă. Cât despre cel în sos tomat, gustul bogat de roșii deja îl ridică la alt nivel!

Nu vrei șprot? Nicio problemă! De EVA File de hering în ulei vegetal sau în sos tomat ori de EVA File de macrou în ulei vegetal sau în sos tomat, ce-ai mai putea avea de comentat? Nimic. Garantat! Mai ales că fileurile pot fi consumate ca atare dar și în combinație cu diferite garnituri cum ar fi mămăliguța, orezul sau salata de cartofi.

Bucură-te de toate beneficiile nutrienților din pește, oferă-i organismului tău aportul de acizi grași Omega-3 și diversifică-ți meniurile din zilele de dezlegare la pește ale Postului Paștelui!