CityVisionMagazine

Echilibru pentru minte și trup

Încă din cele mai vechi timpuri, planta de Aloe Vera a fost utilizată în tratarea unor afecțiuni, precum și pentru efectele sale binefăcătoare asupra sănătății, dar și în industria cosmetică. Ea accelerează metabolismul și regenerează organismul. În plus, planta are efect antiseptic, dezinfectant și antiinflamator. Există dovezi istorice cum că a fost utilizată de peste 3.500 de ani – fiind folosită în tratarea diferitelor afecțiuni. În acele timpuri, Aloe Vera era considerată un dar de la zei pentru a-i ajuta pe oameni să trăiască mai mult și mai bine. În antichitate, a fost folosită de către greci, egipteni, romani, dar și de civilizații de pe continentul african, cât și de pe cel asiatic – India, Japonia, Filipine.

Pornind de la proprietățile miraculoase ale acestei plante, brandul LifeCare a lansat gama Equilibrium, care conține produse organice pentru o îngrijire zilnică. Formulele au la bază Aloe Vera și au fost concepute pentru a oferi o experiență naturală, lăsând pielea catifelată și hidratată.

Gama conține:

  1. Șamponul cu Aloe Vera și ulei de măsline – a fost dezvoltat special pentru a proteja și curăță delicat părul, însă îngrijește pe deplin și scalpul, îndepărtând semnele cauzate de agenții externi și stres, iar rezultatul este pe măsură – un păr moale, mătăsos și strălucitor.
  2. Gelul de duș cu Aloe Vera și lavandă – a fost creat pentru a curăța delicat pielea, oferind o senzație plăcută de prospețime pentru o lungă perioadă de timp.
  3.  Deodorantul roll-on cu Aloe Vera și rozmarin – oferă o protecție împotriva mirosurilor neplăcute și respectă procesul natural de transpirație al pielii.

Cele trei produse sunt disponibile pe site-ul https://life-care.com/.