CityVisionMagazine

Atingerea catifelată a petalelor trandafirilor de Damasc

Trandafirul de Damasc are florile roz, este originar din Siria, însa e cultivat și în Bulgaria pentru a extrage uleiul esențial prețios. Beneficiile acestui ingredient sunt multiple, iar pentru obținerea unui kilogram de ulei esențial de trandafiri de Damasc se folosesc în jur de patru tone de petale. Acesta echilibrează pH-ul şi funcţiile pielii, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi ajută la regenerarea țesutului cutanat. De asemenea, uleiul din acest tip de trandafir are rolul de a proteja pielea, de a o calma şi de a-i forma un strat protector.

Folosit în produsele cosmetice pentru ten și corp, uleiul din trandafir de Damasc curăță epiderma, îi îmbunătățește rezistența la bacterii și, totodată, vindecă rapid alergiile şi iritaţiile pielii. De ce? Ei bine, trandafirii conțin vitamina C, un puternic antioxidant care ajută în lupta cu îmbătrânirea prematură, îmbunătățind astfel elasticitatea pielii și atenuând ridurile.

Brandul Momirov Cosmetics nu îmi este necunoscut, deoarece folosesc cu regularitate produsele care conțin acid hialuronic și aur de 24k, însă, noutatea lunii martie este setul de îngrijire a pielii Damask. Parfumul oriental intens încântă simțurile, în timp ce pielea rămâne catifelată și hidratată după fiecare duș, iar crema de corp întregește acest ansamblu. Un adevărat ritual de relaxare la tine acasă! Pentru că da, este important să ne acordăm câteva clipe doar pentru noi, pentru echilibrul nostru.

  1. Gelul de duș – curăță și hidratează pielea, lăsând un parfum cu note delicate de trandafir, care persistă vreme îndelungată.
  2. Scrub pentru corp – cu sâmburi de măsline, ulei din sâmburi de struguri, ulei de jojoba, ulei de migdale și vitamina E.
  3. Crema de corp – răsfață corpul și hidratează în profunzime, lăsând pielea catifelată la atingere.
  4. Pentru a completa acest ritual oriental, setul mai conține și un burete de baie.

Produsele sunt disponibile atât individual pe site-ul momirov.ro. cât și împreună, împachetate într-o cutie care poate fi oferită cadou.