CityVisionMagazine

Șuie Paparude, Timpuri Noi și  Iedera, primele trupe anunțate la OLD BLACKS Rock & More Festival!

Anul acesta, în data de 17 iunie 2023, la Arenelor Romane va avea loc ediția cu numărul 3 a festivalului Old Blacks Rock & More Festival. Sunt invitate trupe de renume, cu experiență în spate și cu hituri la pachet. 

Într-o singură zi de festival, vor urca  pe scenă unele dintre cele mai îndrăgite trupe de publicul autohton: Șuie Paparude, Timpuri Noi,  Iedera and more to announce. 

”Pentru că ecourile în rândul publicului au fost pozitive, ne dorim ca festivalul nostru să devină un festival-tradiție al Bucureștiului. Ne aflăm în perioada de Presale, așa că, aceste prețuri ale biletelor sunt valabile doar până pe data de 31 martie 2023 și locurile sunt limitate (https://www.iabilet.ro/bilete-old-blacks-rock-more-festival-84265/)”, spune Marius Chină, unul dintre organizatori. Sprint Music și SC Sprint Media Center SRL organizează evenimentul la care vor urcă pe scenă Timpuri Noi, Șuie Paparude, Iedera & more.

Evenimentul OLD BLACKS Rock & More Festival de la Arenele Romane are loc pe 17 iunie 2023, de la ora 20.00, iar accesul se face de la 18:30.

Denumire categorii de bilete și limita de vânzare pentru fiecare:

Acces General- 500 de bilete 

– prețuri categorii bilete: 

Acces General – 50 lei

– perioada de Presale : 9 martie – 31 martie

 – copiii cu vârsta mai mică de 7 ani nu plătesc bilet și pot avea acces doar împreună cu unul dintre părinți. Părintele trebuie să dețină bilet.

De 26 de ani încoace, Şuie Paparude ne provoacă simţurile cu sound-uri unice de wave electro, combinate cu dubstep şi stiluri muzicale noi, orchestrate în cele mai neaşteptate şi originale moduri. Piese celebre pe care le ştii din studenţie sau adolescenţă, care te activau şi te ridicau instant de pe scaune, cum e „Soundcheck” sau „A fost odată”, dar şi producţii noi, ca „Mergem mai departe” vor răsuna şi vor încinge dansul la Arenele Romane, în cadrul celei de-a treia ediţii a festivalului.

Trupa Iedera a mai făcut senzație la OLD BLACKS Rock & More Festival, iar fanii abia așteaptă să fredoneze alături de artiștii preferați melodii ca  “Am tricou cu Superman” sau ”Mai tare ca maneaua”.

Timpuri Noi este una dintre cele mai longevive trupe de muzică rock formată în 1983 în București. Formația a fost prezentă la toate edițiile festivalului Rock București, având onoarea să deschidă recitalurile unor nume importante cum ar fi: Ian Gillan și Uriah Heep (1992), Asia și Scorpions (1993), SaxonParadise Lost și Jethro Tull (1994), Iron Maiden și Kreator (1995). Pe dată de 20 mai 1994 Timpuri Noi este prima formație din România care apare unplugged într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din București (eveniment înregistrat și lansat apoi pe casetă).

Cine nu a auzit de celebrele piese “Maricica”, “Am cu ce”, “Fata mea”?, marca Timpuri Noi.

OLD BLACKS Rock & More Festival s-a bucurat de o primire excelentă din partea publicului încă de la prima ediţie, promovând diferite stiluri de rock, combinate cu cele mai diverse sounduri: electro, funk, hip-hop şi alte genuri încă neexplorate îndeajuns până acum la noi.