CityVisionMagazine

FOREO celebrează impactul femeilor asupra lumii

În 2023, Ziua Internațională a Femeii se concentrează asupra temei DigitALL: inovație și tehnologie pentru egalitatea de gen – fiind în perfectă armonie cu valorile FOREO, deoarece brandul este complet dedicat în a recunoaște și prețui excelența feminină.

“FOREO s-a concentrat întotdeauna pe cum imposibilul devine posibil. Tocmai de aceea, credem că toate meritele vor fi recunoscute, chiar dacă în trecut acest lucru nu s-a întâmplat. Deși femeile au obținut în ultima vreme mai multă recunoaștere, comunitatea din cadrul FOREO a știut mereu cum femeile au fost mari inventatoare în materie de știință și tehnologie!”

De la simple necunoscute, femeile au devenit recunoscute internațional pentru aportul important în ceea ce privește inovația – dacă ar fi să ne uităm înapoi în istorie, lista femeilor care au avut o influență majoră asupra progresului este una foarte lungă.

Pompierii, poliția și salvarea de vieți sunt ocupații pentru bărbați. Spune-i asta Mariei Beasley. Maria este una dintre femeile ce ne-a învățat o lecție – nu lăsa pe nimeni să îți spună ce poți și ce nu poți face! Viața ei se concentra pe confecționarea rochiilor, când într-o zi, aceasta a inventat pluta de salvare rezistentă la foc. Un obiect care din acel moment și până în prezent continuă să aibă un impact covârșitor. De exemplu, în anul 1912, când Titanicul s-a scufundat, această invenție a salvat peste 700 de vieți.

Am putea continua cu ușurință prin alte exemple de invenții făcute de femei. De exemplu, fibra antiglonț realizată de Stephanie Kwolek sau algoritmul de computer creat de Ada Lovelace.

A fost o cale lungă de la momentul în care femeile se îndoiau de ele însele până în zilele noastre, când acestea știu cine sunt și ce pot face. Dar totuși, din când în când, cineva se confruntă cu provocări. Prin urmare, FOREO dorește să reamintească tuturor că femeile sunt capabile de orice, iar stilul de viață actual nu ar fi ceea ce este astăzi fără contribuțiile feminine de-a lungul istoriei.

Revoluționarea începe cu pași mici. Dacă îți dorești să schimbi și tu lumea, poți începe prin a-ți schimba obiceiurile, precum rutina de îngrijire a pielii.

Descoperă în gama FOREO 3 produse care îți vor susține inițiativa de a deveni o femeie mai puternică, îngrijită și pregătită să-și asume riscuri, și anume, LUNA 3 plus, UFO 2 și BEAR.

LUNA 3 plus

Lumea se schimbă mai ușor când tenul tău e sănătos! LUNA 3 plus este un dispozitiv menit să ofere strălucire și fermitate, curățând pielea într-un mod delicat, dar eficient. Cele 8 puncte termale se concentrează pe zone concrete ale tenului, diminuând aspectul semnelor de îmbătrânire, în timp ce pulsațiile T-Sonic eliberează pori astupați și îndepărtează resturile de machiaj. Mai mult de atât, dispozitivul este produs dintr-un silicon hipoalergenic, care este ideal și pentru pielea sensibilă, fiind extrem de moale.

UFO 2

Un as în mânecă este mereu echivalentul unui succes garantat. UFO 2 se clasifică în categoria produselor de tipul game-changer ale rutinei. Dispozitivul este echipat cu un spectru complet de 8 lumini LED, tehnologie avansată de Hyper-Infusion, termoterapie, crioterapie și pulsații T-Sonic. Rezultatul? În aproximativ 90 de secunde, tenului îi este oferit un aspect radiant și anti-inflamator, iar porii sunt minimizați. Mai mult de atât, prin acțiunea delicată asupra pielii, aceasta este exfoliată fin, pregătind zonele pentru aplicarea celorlalte produse de îngrijire.

BEAR

O procedură ce durează doar 3 minute și îți poate schimba complet începutul zilei. BEAR este un aparat menit să ofere fermitate feței, ca după un workout intens. Tehnologia cu microcurenți de 5 intensități, sistemul anti-șoc și pulsațiile T-Sonic reprezintă singurele elemente necesare pentru un efect de lifting, tonifiere și sculptare a contururilor feței. Astfel, ridurile și liniile din zona feței devin doar niște mituri.

Acestea sunt doar 3 modalități prin care îți poți îmbunătăți în mod rapid și eficient viața. Accesează notino.ro și descoperă întreaga gamă FOREO, unde beneficiile sunt diversificate și garantate.