CityVisionMagazine

Cafea și ciocolată – mixul perfect

Cafeaua și ciocolata reprezintă un mix venit direct din rai! Deși provin din plante diferite, acestea își îmbunătățesc reciproc calitățile pentru o experiență gustativă de neegalat. E deja binecunoscut faptul că o cafea delicioasă se îmbină perfect cu o bucățică de ciocolată, această combinație este realizată chiar și la scară înaltă de cei mai buni cofetari din lume în delicatesele lor.

Între cafea și ciocolată e un gest de iubire care nu se termină niciodată, și ce zi mai potrivită pentru a sărbători acest lucru, dacă nu Dragobetele?

Experții Lavazza au detaliat câteva rețete delicioase de cafea și ciocolată pe care le poți încerca acasă,  pentru a intra într-o stare pură de romantism și liniște. Indiferent dacă sărbătorești singur sau alături de un partener, ciocolata și cafeaua te vor înveseli în acest sezon de Dragobete.

Cafea Vieneză

Ușor de făcut și de dimensiuni mici, cafeaua vieneză îți bucură papilele gustative printr-o aromă divină. Aceasta este o rețetă care pictează o imagine somptuoasă a eleganței vieneze cu fiecare înghițitură.

Rețetă:

Asta e tot! Bucură-te de o pauză de cafea divină cu o aromă gourmet.

Italian Mocha

Fondente marochino este o rețetă simplă și gustoasă, care oferă un gust total diferit cafelei tale. Ideal pentru a începe ziua sau a încheia o masă într-o notă plăcută.

Rețetă:

Crostata Mocha

Rețetă:

Prepararea ganajului:

Pentru blat:

Compoziție: