CityVisionMagazine

FOREO susține femeile din întreaga lume în lupta împotriva cancerului de sân

Spiritul feminin este ceea ce face lumea un loc mai frumos. Timpul și istoria au demonstrat în nenumărate rânduri cum influența femeilor a condus lumea spre schimbare. Mișcare ce trebuie susținută și motivată constant de către fiecare dintre noi.

FOREO, brandul suedez de beauty-tech, este unul dintre suporterii cei mai prezenți în comunitatea internațională. Printre altele, sprijină organizația non-profit Living Beyond Breast Cancer, donând 5% din fiecare dispozitiv roz vândut în luna octombrie a fiecărui an. Acest ONG se străduiește să ofere femeilor informații fiabile despre cancerul de sân. Astfel, FOREO își menține angajamentul de a împuternici femeile de pretutindeni, dar și de a căuta să crească gradul de conștientizare cu privire la diagnosticarea precoce a cancerului la sân.

Un alt exemplu concret este reprezentat de colaborarea dintre FOREO și asociația Žena uz ženu din Serbia. O organizație ce caută să educe și să ambiționeze femeile, în special cele care luptă împotriva cancerului de sân. Brandul a sponsorizat caravanele care făceau examene gratuite cu ultrasunete, oferind în același timp și un sprijin financiar pentru achiziționarea unor echipamente necesare asociației.

FOREO nu sprijină doar acțiuni de acest tip la nivel internațional, ci oferă femeilor produse de calitate înaltă care promovează un stil de viață sănătos, ajutându-le astfel să-și mențină atât sănătatea fizică, cât și psihică.

LUNA 3 plus este exemplul perfect. Dispozitivul însumează o serie de tratamente – precum masajul cu pulsații T-Sonic sau curățarea termică a feței – sinonime cu cele mai pure experiențe de relaxare. După zilele solicitante de muncă, în care simți că oboseala își face puternic simțită prezența, LUNA 3 plus poate fi soluția. Rutina ta de îngrijire se va ridica la niște standarde complet diferite, având ocazia să te bucuri de un ten hidratat, strălucitor și ferm.

Dacă te regăsești printre femeile ce sunt în căutarea unor alternative eficiente, time-saving și care să fie de calitate, vizitează xpertbeauty.ro și descoperă întreaga gamă FOREO.