CityVisionMagazine

FOREO ne oferă secretele unei rutine de îngrijire a pielii perfecte

Tranziția dintre sezoane reprezintă un moment sensibil pentru pielea noastră. E clipa când schimbările bruște de temperatură, în special aparițiile înșelătoare ale soarelui, ne pot influența negativ. Mai exact, majoritatea dintre noi tinde să renunțe la anumite componente ale rutinei de self-care, crezând că nu mai sunt necesare – astfel ajungem să renunțăm la hidratarea sau protecția corespunzătoare a tenului.

FOREO a luat în calcul acest context provocator, căutând să ofere 3 soluții inovatoare. Fiecare dintre ele are beneficii unice, cu efecte de lungă durată, menite să transforme complet rutina de îngrijire zilnică.

LUNA 3 plus

Ai parte de un tratament de reîmprospătare a feței complet cu un singur dispozitiv. LUNA 3 plus are parte de singura tehnologie de înfrumusețare din lume care combină termo-curățarea și micro-curentul într-un singur dispozitiv.

Într-o perioadă în care încă încercăm să ne găsim ritmul de lucru, spre a ne atinge obiectivele, putem ajunge cu ușurință la neglijarea tenului. Însă, LUNA 3 este conceput de experții FOREO pentru a elimina 99,5% din impurități prin cele 16 trepte de intensitate ce dilată temporar porii. Nu în ultimul rând, dispozitivul tonifică, relaxează punctele de tensiune și antrenează mușchii feței, oferindu-i un aspect întinerit și neted.

BEAR

Primul dispozitiv medical cu microcurent aprobat de FDA, ce conține un sistem anti-șoc. Cu un aspect compact și puternic, BEAR a fost conceput pentru a oferi un tratament facial la fel de eficient precum o sesiune de Face Gym, totul în confortul casei tale. Cu ajutorul tehnologiei delicate și sigure cu microcurent și pulsații T-Sonic, semnele de îmbătrânire sau stres vor fi de mult dispărute.

În plus, este dovedit clinic cum oferă fermitate, prin lucrarea celor 69 de mușchi ai feței, în doar 2 minute. BEAR e aici pentru a-ți pregăti tenul pentru primăvară.

UFO 2

Una dintre cele mai benefice experiențe pentru pielea noastră în sezonul rece poate fi reprezentată de sesiunile de spa. Însă, durata acestora și prețul reprezintă un impediment de cele mai multe ori. De aceea, FOREO a conceput un dispozitiv ce înglobează acele tratamente, oferind totodată și un caracter intim și eficient.

UFO 2 este special gândit pentru a oferi oricui o piele impecabilă. Acesta hidratează instant tenul, oferindu-i o strălucire naturală încă de la prima utilizare. Pe lângă asta, terapia cu lumină LED cu spectru complet asigură revitalizare, îndepărtarea semnelor de îmbătrânire și îmbunătățește textura pielii.

LUNA 3 Men

Dispozitivul care are capacitatea de a oferi o curățare profundă ce conturează perfect linia maxilarului și luminează tenul în același timp, este aici!

Dedicat rutinei masculine, LUNA 3 Men are pori din silicon ce canalizează pulsațiile T-Sonic și îndepărtează impuritățile precum uleiul sau celulelor moarte în proporție de 99,5%. Mai mult, dispozitivul are capacitatea de a preveni erupțiile la nivelul pielii și de a asigura o mai bună funcționare a aparatului de ras.

Acestea sunt doar 4 dispozitive din gama FOREO ce îți pot susține și transforma complet rutina sezonului. Dacă vizitezi xpertbeauty.ropână pe 24 februarie, te poți bucura de 40% reducere la întreaga gamă UFO și 25% reducere la orice dispozitiv LUNA în culorile roz, fucsia sau negru.