CityVisionMagazine

LINO LADA, darul dulce ca… iubirea

Ne plac darurile. Tuturor ne plac. Cu prilejul unei ocazii, dar mai ales fără niciuna. Când darul vine neașteptat și reprezintă dragostea și grija cuiva de a ne face mici bucurii. Ne plac darurile strecurate pe te-miri-unde, pe care să le găsim mai mult întâmplător. Ne plac și ne înduioșează dovezile acestea de atenție. Un astfel de dar nici măcar nu trebuie să aibă o valoare mare, pentru că valoarea lui reală este dată de gest în sine. Spune tu, ce ai simți dacă ai găsi în geantă sau în rucsac un borcănel de LINO LADA care să îți îndulcească un moment din zi în care ți-ai pierdut energia și ai nevoie de o pauză?

LINO LADA este o gamă de cinci creme tartinabile: LINO LADA Lapte, LINO LADA cu  Alune de pădure, LINO LADA CocosLINO LADA Duo și LINO LADA Gold.

LINO LADA Lapte are deliciosul gust al laptelui, dar și al celor mai fine alune. Iar pe lângă gust mai vorbim și despre porția generoasă de calciu care provine din lapte, mineral de care oasele au nevoie la orice vârsta. Alune? A zis cineva alune?! Atunci a zis, implicit, și LINO LADA cu Alune de pădure! Cu un echilibru perfect între delicioasele alune de pădure și cacao, această cremă cu gust fabulos este atât o sursă de calciu cât și una de vitamina D. Acum poți spune că știi cum arată gustarea perfectă: o felie de pâine prăjită cu un strat generos de cremă tartinabilă și un pahar de lapte sau de ceai. Poate chiar și lângă ceașca de cafea…

Visezi la vară și la vacanțe în destinații îndepărtate, unde este mereu cald și soare. Oprește-te și savurează gustul exotic de LINO LADA Cocos și o să constați că e mai mult decât te așteptai. Este o cremă amețitor de gustoasă, din lapte, alune de pădure de cea mai bună calitate și făină de nucă de cocos! O armonie de arome care te va duce într-o călătorie fabuloasă. Fii liber să te bucuri de ea ca un copil!

Alb sau negru? Eterna dilemă. LINO LADA Duo este pentru nehotărâți ca tine. Sub capac vei găsi o combinație irezistibilă de cacao și alune, în contrast cu albul laptelui, totul fără pic de conservanți. Doar o lingură îți trebuie ca să te înfrupți după pofta inimii, direct din borcan!

Când darul trebuie să arate cu adevărat festiv – chiar și în lipsa vreunui motiv, așa cum am zis – știm cu precizie care este cel mai potrivit: LINO LADA Gold. Un produs premium cu gustul fabulos al alunelor de pădure coapte și mărunțite, care reprezintă standardul de aur al gamei. Este potrivit pentru ocazii speciale, când vrei să oferi și să-ți oferi o recompensă, de ce nu?!