CityVisionMagazine

Queen Charlotte: A Bridgerton Story disponibil din 4 mai, doar pe Netflix

Astăzi, Netflix și Shondaland au găzduit un eveniment global pentru fanii universului Bridgerton, înainte de viitoarea lansare a seriei Queen Charlotte: A Bridgerton Story. În timpul evenimentului, creatoarea și producătoarea executivă Shonda Rhimes a dezvăluit data premierei – 4 mai 2023 – și a oferit fanilor primele imagini din timpul filmărilor pentru mult așteptata producție.

Evenimentul a curprins și o discuție cu Shonda Rhimes alături de membrii distribuției – Golda Rosheuvel (Regina Charlotte), India Amarteifio (Regina Charlotte în tinerețe), Corey Mylchreest (Regele George în tinerețe), Arsema Thomas (Lady Danbury în tinerețe) – și apariții înregistrate cu Adjoa Andoh (Lady Danbury) și Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton), despre ce putem aștepta de la serial, cum se leagă de universul Bridgerton, temele pe care le aprofundează pentru aceste personaje îndrăgite și cum s-au inspirat actorii pentru rolurile lor.

De asemenea, fanii au putut viziona clipuri în premieră din cadrul seriei, precum și primul teaser.

Despre:

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei dintre tânăra regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.

Distribuția include: