CityVisionMagazine

East 17 și Mr.President, primii artiști anunțați la cea de-a doua ediție We Love Music Festival, de la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea (18-20 august 2023)

We Love Music festival revine pentru cea de-a II-a ediție. O nouă aventură se anunță vara care urmează, pentru toți iubitorii de muzică – We Love Music Festival! Festivalul care a unit melomanii de toate vârstele revine cu o nouă ediție care își propune să surprindă plăcut publicul cu cele mai mari nume muzicale. Artiștii care vor face show la cea de-a doua ediție We Love Music Festival încep încet-încet să fie dezvăluiți. Line-up–ul celui de-al doilea sezon We Love Music Festival, care se va desfășura la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august 2023 se anunță  a fi din nou de zile mari. Organizatorii Sprint Music au dezvăluit primele nume de artiști internaționali care urmează să urce pe scenă: East 17 și Mr.President.

20 de artiști vor urca pe scenă și vor face senzație cu super hiturile lor

Se anunță din nou  o ediție de colecție a festivalului We Love Music!

“A doua ediție din We Love Music Festival o să fie o ediție fantastică, din punctul nostru de vedere. Venim deja cu experiența primei ediții. O ediție foarte reușită! O ediție la care au participat peste 20.000 de oameni. Anul acesta așteptăm mai mult public pe platoul Fețeni, din Râmnicu Vâlcea. Pentru început, anunțăm: East 17 și Mr. President!”, a declarat Marius Chină de la Sprint Music, unul dintre organizatorii principali ai festivalului aflat la a doua ediție.

“Vor urma și alte surprize. Vor fi, cel puțin, 20 de artiști, care vor face o atmosferă incendiară și care ne vor aduce aminte de perioadă de gloria muzicii pop și a muzicii dance.
Anul acesta avem trei seri de festival: 18, 19 și 20 august. Biletele se pot găsi pe iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-we-love-music-81428/). În momentul de față, biletele sunt într-o etapă de pre-sale, adică la cel mai bun preț pentru cumpărător. Pe măsură ce ne apropiem de data festivalului, biletele se vor scumpi, treptat. Așa că, recomand celor care vor să aibă parte de experiența We Love Music Festival să-și procure biletele din timp. Și, în același timp, să își găsească locurile de cazare. Pentru că, anul trecut, deja, de la data de 1 august, nu au mai fost camere disponibile în niciun hotel din Râmnicu Vâlcea și din proximitate”, au mai adăugat organizatorii care au așteptări mari de la acest festival care promite mult.


“Line-up-ul va fi anunțat pe parcursul următoarelor săptămâni. Artiștii vor fi spectaculoși. Îmi permit să spun că unii dintre ei sunt legendari pentru publicul din România și nu numai. Pentru că sunt artiștii care au făcut, cu adevărat, publicul să vibreze în perioada anilor ’80, ’90, 2000.
Niciodată nu m-am gândit să opresc vreun proiect, după ce l-am început. Așa că, acest festival, probabil, va avea atât de multe ediții cât, nu știu…  Poate cât Cerbul de Aur!”, a mai adăugat Marius China de la Sprint Music, unul dintre cei mai iubiți oragnziatori de spectacole din lumea artiștilor.

Ambasadorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit, Liana Stanciu și NiCK nnd.

Prima ediție a acestui fetsival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project și mulți alții au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie de nedescris în cuvinte.

Pregătirile pentru cea de-a doua ediție We Love Music Festval au început, iar biletele Early Bird au fost puse în vânzare. Dacă și tu te regăsești printre iubitorii de muzică doritori de a se reconecta cu natura lor muzicală, atunci ediția a II-a We Love Music Festival din vara anului 2023 este de neratat.