CityVisionMagazine

Tot ce trebuie să știi despre stilizarea sprâncenelor!

Masterpiece Conference se apropie! În perioada 24-25 februarie 2023, Intercontinental Athénéé Palace Hotel Bucharest va găzdui cea mai cunoscută conferință despre machiaj semipermanent și beauty din România, un eveniment prestigios creat de Elena Copăceanu, adevărata Regină a Micropigmentării.

Cel mai cunoscut nume în lumea micropigmentării din țara noastră, cu o experiență de peste 16 ani, Elena Copăceanu și-a conturat un business de succes în domeniul frumuseții.

Masterchef în beauty, Regina Micropigmentării coordonează ateliere de specializare în dermopigmentare pentru cursanți, iar în ultimii 10 ani, a antrenat peste 2500 de studenți din noua generație de specialiști.

Masterpiece Conference este următorul pas important în traseul profesional al Elenei Copăceanu, care a creat o conferință de primă clasă, într-un decor elegant, alături de cei mai buni experți din domeniul dermopigmentării, pentru cei care vor să își dezvolte propria afacere în această zonă sau pur și simplu vor să își perfecționeze tehnica.

Alături de Elena Copăceanu, vor mai fi prezenți în cadrul acestui eveniment important și alți profesioniști consacrați din domeniu, inclusiv experți din străinătate: Ana Maria Mărgineanu, Alina Delcaru, Veronica Petras, Florina Istrate, Cristina Delcaru, Verica Blasko, Cornelia Copăceau, Anna Spiewak, Alex Karkhi, Diana Bîlici, Crina Popescu și Ioana Predoiu.

Nu vor lipsi nici momentele artistice, dar și alte surprize memorabile pentru participanții la eveniment. În plus, vedetele pentru care  Elena Copăceanu și-a pus amprenta asupra imaginii și transformării lor de look vor fi prezente la  Masterpiece Conference.

Motivația din spatele Masterpiece Conference

Numele „Masterpiece” pornește de la ideea de operă de artă. Aceasta este experiența pe care Elena Copăceanu țintește să o ofere participanților la eveniment. O conferință de primă clasă, într-un decor elegant, alături de cei mai buni experți din domeniu.

Întregul concept a fost gândit premium, pentru a oferi de la A la Z o experiență de top participanților.

Fenomenul machiajului permanent este în creștere inclusiv în România, fiind o industrie ce nu cunoaște criza. Astfel, conferința reprezintă și o oportunitate valoroasă de dezvoltare pentru cei ce lucrează deja în acest domeniu sau care își doresc să aibă o afacere de succes.

Cea mai dificilă tehnică pentru sprâncene, concepută chiar de Elena Copăceanu! Rezultatul – obținerea unui efect hiper realist!

În cadrul Masterpiece Conference, Elena va explica tehnica ei consacrată pentru sprâncene. Cu ce se diferențiază tehnica de micropigmentare fir cu fir DNA TECHNIQUE?

În tehnica sa personalizată de dermopigmentare, participanții vor putea observa un mod diferit de poziționare a firelor de păr și un joc de culoare și grosimi diferite ale firelor, ceea ce creează un efect hiper realist. În modul de reconstrucție a sprâncenelor în această tehnică stă o strategie solidă, cu multe aspecte tehnice.

Are o experiență de peste 16 ani în domeniul dermopigmentarii

Elena Copăceanu este deja cel mai cunoscut nume în lumea dermopigmentării din România, cu o experiență de peste 16 ani. Și-a dezvoltat un business de succes din iubirea pentru artă, desen și pasiunea pentru machiajul semipermanent, în care motivația ei a fost ca fiecare client să aibă la dispoziție cele mai bune servicii disponibile în România și statele europene.

Totodată, Elena coordonează atelierele de specializare în dermopigmentare pentru cursanți în incinta Academiei „Elena Copăceanu”, pe care a fondat-o în 2012.

În cei 10 ani, a antrenat peste 2500 de studenți să devină noua generație de specialiști.