CityVisionMagazine

Aura B, șochează cu schimbarea radicală de stil muzical, dar și de look pentru lansarea noului videoclip al piesei “Dacă te-aș pierde“

Fostă concurentă la „Vocea României” lansează o nouă piesă, dar de data aceasta ne șochează cu schimbarea radicală de stil muzical dar și de look. Aura B. lansează piesa “Dacă te-aș pierde“ un vals, o melodie de dragoste, perfectă pentru dansul mirilor. Această melodie este scrisă chiar de solistă, despre care am aflat că are această latura romantică, sensibilă, nu numai acea latura de bad girl. Aura B. mărturisește că această melodie este foarte personală, este un mesaj din suflet pentru suflet. A scris această piesă într-o seară în locul ei de inspirație, care, ne mărturisește artista, este în mașînă. Chiar dacă acasă este cald și bine, de cele mai multe ori, inspirația îi vine în mașînă și acolo își petrece mult timp compunand.

“Dacă te-aș pierde” este o melodie de dragoste care îți ajunge la suflet și pe care artista o dedică tuturor îndrăgostiților. Producătorul acestei melodii este Robert Andrei Niculae (Any1), care a mai lucrat cu artista și la piesă cu Uddi “Fetele mele“, “Let me go“ sau “Boys”. “Andy este o persoană atât de calmă și creativă și căruia îi mulțumesc pentru timpul acordat proiectului meu și pentru implicarea să pentru a avea cel mai bun sound. Mă bucur că îmi îmbracă piesă atât de frumos încât începe să mi placă mult mai mult ceea ce am scris”, declara Aura B. Videoclipul piesei este realizat de Rimenescu / Alexandru Gabriel, Răzvan Surche, o echipa de notă 10, această fiind prima lor colaborare cu Aura B. Filmările au durat 4 ore la Grivița Studio.

“Sunt foarte mulțumită de produsul final, au pus în evidență stilul muzical prin acel dans contemporan al celor doi dansatori cărora le mulțumesc pentru participarea lor in realizarea acestui proiect. De Makeup’ul meu m-am ocupat personal și cred că am făcut o treaba bună. De vestimentația mea s a ocupat designerul Mirela Novak căreia îi mulțumesc pentru rochiile minunate. După această colaborare, Mirela mi-a rămas o bună prietenă de care sunt foarte mândră pentru toate realizările ei. Noi toți, împreună, am adus acest proiect “Dacă te-aș pierde“ in faza finală pe care vi-o prezentăm cu multă plăcere și de care să va bucurați împreună cu persoană iubita”, mai spune solistă.

https://www.youtube.com/watch?v=zgUln9fRdAk