CityVisionMagazine

Iubirea plutește în aer

De Valentine’s Day, răsfață-te  cu Marks & Spencer! De la piesele din satin și pijamalele din bumbac  moale din colecția Rosie, până la ținutele elegante și rafinate, toate  acestea sunt perfecte pentru o zi în care vrei să te simți perfect în pielea  ta. Alegerea este a ta, indiferent cum alegi să sărbătorești!

În exclusivitate pentru Marks &  Spencer, Rosie propune o colecție de lenjerie intimă de inspirație vintage, cu  modele romantice și vibrante, din mătase fină. Din colecție nu lipsește  kimonoul cu imprimeu floral, care aduce un aer de romantism, în timp ce oferă  o stare de confort, datorită țesăturii moale de satin și a tehnologiilor Cool  Comfort™ și Cling Resist™, care asigură o senzație de netezime a țesăturii pe  piele.

Din lista de dorințe nu ar  trebui să lipsescă setul de pijamale și lenjeria intimă, cu un design  exclusivist ți premium, concepute dintr-un material fin, în care te vei simți  fabulos.

Pentru cele care preferă o seară  romantică acasă, la un film pe canapea, o pereche de pijamale din bumbac  moale cu imprimeuri și detalii prețioase și o băutură caldă în căni tematice este  alegerea perfectă.

 Găsește cadoul perfect pentru Valentine’s Day la Marks & Spencer!

Colecția este disponibilă atât  în magazinele fizice, cât și online, pe www.marksandspencer.com/ro