CityVisionMagazine

UN NOU MAGAZIN CALVIN KLEIN JEANS ÎN BĂNEASA SHOPPING CITY

Rețeaua Sarkk din România continuă să se dezvolte odată cu deschiderea noului magazin Calvin Klein Jeans din Băneasa Shopping City.

Magazinul Calvin Klein Jeans este situat la parterul mall-ului Băneasa Shopping City și propune clienților o gamă extinsă de articole. Fanii brand-ului sunt provocați să exploreze stilul atemporal dar modern, clasic dar incitant și să își creeze un outfit unic pentru orice moment al zilei.

Noul spațiu de 190 metri pătrați, dedicat brand-ului care de peste 50 de ani incită cu o estetică seducătoare, captează atenția vizitatorilor printr-o gamă largă de produse dedicate atât femeilor cât și bărbaților din colecțiile Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear și Calvin Klein accesorii. Conceptul de design specific cu finisaje din beton comunică estetica modernă și minimalistă a brand-ului prin detalii de culoare și materiale premium astfel încât să ofere clienților o experiență extraordinară. Clienții care îmbrățișează un stil vestimentar senzual și minimalist vor descoperi aici cele mai recente colecții Calvin Klein.  

Mult așteptatul magazin Calvin Klein Jeans din mall-ul Băneasa Shopping City este cel de-al 9-lea magazin din România al brand-ului și oferă vizitatorilor o experiență deosebită, devenind astfel noua destinație supremă de shopping.