CityVisionMagazine

La fel de unic ca dragostea ta

În luna iubirii, Pandora sărbătorește cât de personală poate fi dragostea, cu piese care onorează legăturile speciale pe care le avem cu cei dragi. Talismane din suflet sau brățări strălucitoare pot fi acele cadouri perfecte pentru a celebra toate felurile de iubire.

Fiecare piesă Pandora este concepută pentru a fi atât de personală și specială încât are un sens diferit pentru fiecare persoană în parte – reamintindu-le despre un eveniment special sau un moment de neuitat.

Unind aceste amintiri și simboluri, fanii Pandora pot purta și prețui propriile povești de dragoste, în luna iubirii.

În acest sezon, Pandora lansează un design nou pentru lanțul de brățară. Cu o formă piramidală și inserții sferice ce captează și redau lumina, acest lanț va pune în valoare fiecare selecție de talismane, iar încuietoarea în formă de inimă cu simbolul infinit în interior, va completa bijuteria.

De asemenea, Pandora lansează mai multe talismane romantice pentru a extinde colecția Pandora Moments. Personale și pline de semnificație, noile inimi și lacăte în două nuanțe se alătură simbolurilor inspirate de lacăte și chei.

Noile piese strălucitoare de la Pandora Timeless reflectă cât de mult ne bucurăm atunci când cei dragi sunt în preajma noastră, cum ar fi noile modele, ușor de suprapus, sub formă de valuri. Luna iubirii poate fi memorabilă cu bijuteriile care spun povestea voastră de dragoste. Găsiți un cadou la fel de unic ca legătura voastră specială cu Pandora.

Cerceii strălucitori inspirați de forma valurilor, din colecția Pandora Timeless, sunt un cadou inedit pentru persoanele elegante, feminine, care iubesc stilul atemporal. Surprindeți persoana iubită cu inelele cu același design, disponibile în trei metale. Descuiați noi stiluri cu talismanul Pandora Moments inspirat de lacăt, simbolul iubirii, iar colierul cu pandantivul inimă roșie transmite „Te iubesc”, la prima vedere.

#MomentsWithPandora