CityVisionMagazine

Costel Pârnău: “ Nu îmi lipsește nimic în viață, doar o mână și două picioare”

Nick Vujicic din Timișoara, sau omul care a făcut imposibilul posibil, fără picioare și cu o singură mână. Este psiholog, speaker motivațional, psiholog clinician, artist, constructor și antreprenor și începând de duminică, 22 ianuarie, invitat permanent într-o emisiune la A7TV, numită “Ce este omul?”.

Uneori, să ai curaj înseamnă să sari dintr-un avion cu parașuta sau să începi un job nou. Alteori, înseamnă să găsești forța să îți transformi viața într-un succes, chiar dacă provocările aruncate asupra ta par, de multe ori, că sunt prea mult.

Iar Costel Pârnău este o forță, un munte de curaj și determinare, un învingător. A avut un început greu în viață, fiind abandonat la o casă de copii. Când a plecat de la casa de copii, a dormit prin case părăsite, și a lucrat ca muncitor necalificat pe șantiere. Apoi, parcă nefiind de ajuns toate cele trăite, în urma unui accident, acesta a rămas fără cele 2 picioare și fără o mână. Dar acest lucru nu l-a oprit și nici măcar nu l-a încetinit!

El spune că nu îi lipsește nimic în viață, doar o mână și două picioare. A ales să creadă în propria persoană, chiar și atunci când toți, inclusiv medicii, nu îi dădeau motive să fie pozitiv. Ca rezultat, Costel Pârnău este dovada vie că poți să duci o viață extraordinară chiar dacă ai doar o mână: este psiholog, speaker motivațional, psiholog clinician, artist, constructor și antreprenor.

Cu o singura mână si fără cele doua picioare, omul care a urcat pe Kilimanjaro, a învățat sa cânte la nai, a dezvoltat o firmă de construcții, a întemeiat o familie si a depășit toate obstacolele vieții, în curând, Costel Pârnău va fi invitat permanent într-o emisiune TV.

Postul de televiziune A7 TV lansează emisiunea CE ESTE OMUL cu Costel Pârnău, moderată de realizatoarea Carina Mîndroc.

Emisiunea va fi un reper de psihologie aplicată și va oferi telespectatorilor o abordare amplă și complexă a trăirilor și experiențelor prin care trece o persoană din mai multe puncte de vedere: fiziologic, psihologic, emoțional, spiritual, completate de exemple din viața personală bogată a psihologului Costel Pârnău.

Nu este o experiență dobândită din cărți, este o experiență trăită.  

Debutul va avea loc duminică, 22 Ianuarie, ora 22.00 pe A7 TV și pe canalul de YouTube A7 TV.