CityVisionMagazine

Cel mai avansat tratament de curățare a tenului

Noul an vine cu o serie de provocări, promisiuni și obiective, însă este un motiv în plus pentru a ne aminti că acum e momentul să ne acordăm atenție. Să ne iubim și să realizăm că și noi contăm. Mi-am urmat pasul, așa că zilele acestea mi-am propus să îmi acord câteva momente de respiro pentru a începe anul în forță. Cum? Am început cu o ședință de Hydrafacial la Atelierul de Slăbit. Este unul dintre cele mai populare tratamente faciale din întreaga lume. Se spune că în anul 2017, la nivel global, era realizat la fiecare 15 secunde. Așadar, grație beneficiilor multiple pe care le are asupra pielii, a rezultatelor rapide și vizibile, notorietatea tratamentului a crescut rapid și în România. Dacă încă nu l-ai descoperit, te asigur că e timpul să îl încerci. După o singură ședință, pielea ta îți va fi recunoscătoare!

Și totuși ce este acest tratament îndrăgit de toată lumea?

Hydrafacial este un tratament non-invaziv de curățare, hidratare și rejuvenare a tenului. Este o procedură unică în domeniul esteticii, datorită celei mai avansate tehnologii non-laser de care dispune, dar și a faptului că este singurul tratament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția pielii. Soluțiilor speciale care se aplică în timpul tratamentului Hydrafacial, pătrund în profunzime, determinând regenerarea pielii din interior.

Prima etapă, cea de curățare și exfoliere presupune îndepărtarea delicată a celulelor moarte de la suprafața pielii, dezvăluind un ten proaspăt și sănătos. Suplimentar etapei de curățare și exfoliere a tenului poți opta pentru peelingul cu acizi speciali care curăță în profunzime porii, dar nu irită pielea.

Ulterior urmează extracția cu ajutorul aplicatorului special, care are la bază tehnologia superavansată Vortex, prin care sunt „aspirate” de-a dreptul punctele negre și orice alte imperfecțiuni care îți acoperă tenul.

La final, dispozitivul Vortex-Fusion îți „injectează” antioxidanți din rozmarin, ceai și semințe de castan sălbatic, precum și acid hialuronic, două componente esențiale care asigură pielii tale protecție împotriva radicalilor liberi, elasticitate, fermitate și hrănire în profunzime.

Tratamentul Hydrafacial este indicat inclusiv celor care au un ten sensibil sau probleme cu acneea. Mai mult, îmbunătățește textura pielii, atenuează ridurile, elimină impuritățile și imperfecțiunile și restabilește rezervele de antioxidanți și colagen din piele. Mai mult, în doar 30 de minute, acest tratament oferă un aspect întinerit şi luminozitate pielii. Mie mi-a salvat tenul, deoarece micile imperfecțiuni s-au estompat, ritualul meu de îngrijire a căpătat un nou sens, pielea a rămas catifelată şi luminoasă.

Eu am mers la cabinetul din incinta AFI Cotroceni, zona Food court, însă aici poți găsi lista completă a locațiilor.