CityVisionMagazine

Ai parte de un început de an plin de stil alături de Levi’s

Anul 2023 aduce în materie de stil un accent puternic pe experimentare, neobișnuit și liberă exprimare. Articolele vestimentare devin astfel mijloace clare prin care fiecare dintre noi își poate afișa personalitatea și caracterul.

Prin cele mai recente colecții ale sale, Levi’s ne aduce în prim-plan piese ce sunt croite conform acestor tendințe de ultimă oră. Descoperă o parte din ele în următoarele paragrafe!

Moda feminină

Iubitoarele de frumos pot descoperi în acest sezon articole vestimentare care îmbină stilul calitativ, eleganța și confortul. În primul rând, revin în centrul atenției pantalonii cu talie tip low-rise, unde cel mai nou model Levi’s, Noughties Boot, cucerește pe toată lumea. Cu buzunare tip back flap, tiv bootcut și un estetic 2000, acești blugi sunt perfecți pentru doamnele și domnișoarele inspirate de stilul Y2K. Dacă îi vei asorta cu un crop top Graphic Second Skin, un bucket hat și o pereche de sneakerși cu platformă, vei avea în mod garantat un look diferit și atrăgător.

Un alt exemplu poate fi reprezentat și de perechea de blugi 501 ‘90s. Înfățișarea clasică – ce încapsulează un aer vintage prin patchwork – este ideală pentru oricine dorește să aibă piese statement în garderobă. Blugii 501 ‘90s pot fi asortați cu ușurință alături de o bluză de tipul Pointelle Top și un ‘90s Trucker pentru a oferi balanță întregii ținute.

O alternativă mai jucăușă a acestei combinații are la bază tot pantalonii 501 ‘90s, care de această dată pot fi îmbinați impecabil cu o bluză de tipul Graphic Gardenia Crewneck și o geacă Fox Puffer. Patchwork-ul blugilor atrage atenția prin aspectul neobișnuit, în timp ce partea de sus creează o uniformitate cromatică plăcută.

Nu în ultimul rând, mențiunea specială o are modelul 501 ’81. Blugi care sunt inspirați din arhivele Levi’s și transpun caracteristici ale primei perechi 501 creați pentru femei. Finishing-ul retro și croielile atemporale sunt menite să ofere un look radiant, indiferent de combinația pentru care ai opta.

Moda masculină

Stilul bărbătesc al acestui sezon se îndreaptă de asemenea spre estetica vintage și edgy, unde clasicul și confortabilul fac front comun. Dintre toate piesele unice și croite perfect, cel mai mult ne-au atras atenția cămășile Western Shirt și Worker Shirt. Ideale pentru un sezon unde layering-ul este componenta de bază, diversitatea culorilor și modelul interesant sunt menite să construiască un element cheie într-o ținută. Acestea pot fi combinate cu emblematicii blugi 501 pentru a oferi un stil effortless, dar cool.

Nu în ultimul rând, pentru a avea un look complet și complex, cămășile pot fi purtate cu lejeritate alături de jachetele Type I Trucker sau Letterman Jacket.