CityVisionMagazine

Nicole Cherry, rolul principal în cea mai nouă comedie românească: Romina, VTM!

După succesul uriaș obținut cu producții precum “Miami Bici”, “5GANG: Un altfel de Crăciun”, “Tabăra” și “Teambuilding”, filme ce au înregistrat recorduri incredibile în anul lansării, Vidra Productions revine la început de 2023 cu un nou proiect ambițios– “Romina, VTM!”, în colaborare cu Selly Media Network.

Noua producție cinematografică „Romina, VTM!” va apărea pe 2 ianuarie 2023 și are o distribuție variată, care va atrage cu siguranță atenția publicului iubitor de comedii românești.

Alături de Nicole Cherry, din distribuția filmului mai fac parte: Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet etc.

„Romina are o distribuție foarte interesată. Nu m-am ocupat pe partea asta de casting atât de mult, dar pot să spun că printre numele din distribuție se numără Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Costel Biju”, a dezvăluit Selly, co-producătorul filmului.

Povestea romantică, cu accente de comedie, poartă semnătura regizorală a lui Paul Răzvan Macovei.

Nicole Cherry: Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentați și extrem de muncitori. Sunt mulțumită de rezultatul final și sper din suflet că și publicul va veni cu un feedback pozitiv.

Bogdan de la Ploiești a cântat manele pe scenă- în premieră, la lansarea unui film în sala de cinema.

Aseară, în cadrul evenimentului de lansare a filmului Romina, VTM!, Bogdan de la Ploiești, care face parte din distribuția celui mai nou film produs de Vidra Productions, a ridicat sala în picioare. Artistul le-a făcut o surpriză celor prezenți la Cinematograful din Băneasa, cântând câteva piese din repertoriul propriu.

LINK moment Bogdan de la Ploiești aici: https://youtu.be/gEWwcN71RKg       

TRAILER FILM: https://youtu.be/IAjkhEwu1sE