CityVisionMagazine

O piele vizibil mai sănătoasă

Știm cu toții că fiecare anotimp vine cu o serie de provocări pentru pielea noastră. De exemplu, în sezonul rece, deficitul de vitamine (C, D ș.a) și schimbările bruște de temperatură își spun cuvântul. Tenul este mai uscat, mai tern, mai lipsit de strălucire. Ce ai zice de o rutină de îngrijire a tenului ce poate fi integrată în ritualul tău zilnic de frumusețe? Și nici nu este ceva sofisticat! Ei bine, e vorba despre C-VIT, una dintre gamele de top ale brandului Sesderma, apărut în Spania, acum 33 de ani.

La baza produselor Sesderma stă nanotehnologia, care permite o pătrundere în profunzime a ingredientelor active în straturile pielii. Care sunt aceste ingrediente? Vitamina C, acidul hialuronic, quercetina și ginko biloba. Ele au efect antioxidant, oferă luminozitate și îmbunătățesc elasticitatea și nivelul de hidratare a pielii. Gama C-VIT conține: serum lipozomal, cremă facială hidratantă și fiole care au o doză pură de Vitamina C.

C-VIT Serum Lipozomal este doza zilnică de Vitamina C, cu un efect antioxidant, ce conferă un aspect catifelat și o luminozitate naturală. Se absoarbe rapid în piele și miroase excepțional. După aplicarea cremei, pielea este mai hidratată și catifelată, iar fiolele au o doză maximă de vitamină și pot fi utilizate de mai multe ori.

De ce să alegi aceste produse? Care sunt beneficiile vitaminei C?

Vitamina C este cea la care apelăm atunci când răcim sau când vrem să ne consolidăm sistemul imunitar. În ultimul timp, aceasta este apreciată tot mai mult pentru beneficiile pe care le oferă și tenului. Prin acțiunea ei, vitamina C este un aliat de nădejde al epidermei, protejând-o împotriva radicalilor liberi și radiațiilor UV. În plus, aceasta conferă luminozitate pielii și redă pielii aspectul tineresc. Concret, vitamina C stimulează sinteza de colagen, contribuind la rejuvenarea pielii. În plus, această vitamină estompează petele pigmentare, precum și semnele provocate de erupții sau acnee, uniformizând nuanța tenului.

Gama C-VIT este disponibilă în farmaciile din toată țara, pe www.sesderma.ro și pe site-urile partenerilor Sesderma.