CityVisionMagazine

Câștigă o zi din viața ta

Cu cât viața e mai dură și mai pe repede înainte, cu atât avem nevoie de mai multă atenție pentru sine. De timp de răsfăț, de experiențe senzoriale,  care să ne încarce cu pace.

Nu amâna starea de bine! Alege prevenția, activitățile care te pot detensiona, care te pot curăța de energiile negative și de stres. Dacă e să urmezi îndemnul vechilor romani, poți să alegi o zi la SPA, pentru că apa aduce cu sine curățare atât la propriu, cât și la figurat, sănătate și plenitudine.

O zi la spa te poate repune pe drumul cel drept. Masajul, băile, circuitul de saune, scruburile, apa, totul va fi un tot unitar menit să te vindece de tensiuni. Vezi bine că o vizită la spa se traduce printr-o  modalitate eficientă de detoxifiere și de de întărire a sistemului nervos.

De altfel, la hotelurile Ensana Health Spa Hotels din Sovata, tratamentele pe care le poți experimenta, te vor ajut și la atingerea unui nivel mai bun de sănătate, la nivel locomotor, dermatologic și ginecologic.

Combate stresul

Bogate în minerale și încălzite de adâncimile pământului, apele minerale termale constituie un extraordinar remediu natural. “Acestea sunt eficiente în tratarea artrozelor, reumatismelor și disfuncțiilor aparatului locomotor, cât și în cadrul programelor de recuperare. Relaxarea în apă caldă este un antidot împotriva stresului cotidian,” explică medicul balneolog, Suzana Pretorian.

Masaj pentru mai multă energie

Masajul aduce cu sine mai multă energie. De ce? Pentru că stimulează mușchii, pune sângele în mișcare și te revigorează. Noi suntem fani ai masajaul thailandez, care vizeaza întregul corp. În cadrul acestui tip de masaj, terapeutul execută mișcări uniforme și direcționate precis asupra punctelor de presiune ale corpului, combinând aceste tehnici cu mișcari pasive de întindere. Masarea acestor puncte de presiune înlătura blocajele de energie și elimina durerile articulare, spinale și musculare. ” detaliază medicul balenolog de la Ensana Health Spa Hotels

Sarea susține sănătatea și imunitate

O altă modalitate eficientă de a combate stresul și de a susține imunitatea? Celebrele băi sărate. Acestea permit o senzație unică de relaxare și flotatie în aer liber. În plus, apa sărată are un efect terapeutic relaxant. Petrece cât mai mult timp relaxându-te și vei reduce semnificativ riscul a nenumărate boli! 

O piele mai frumoasă

Stresul, lipsa somnului sau un regim alimentar dezechilibrat – sunt dpar câteva cauze care pot genera dezechilibre dermatologice. Ia aminte: multe terapii spa sunt ideale pentru curățarea și hidratarea pielii.  Câteva exemple? Măști, scruburi, masaje și împachetari faciale cu ingrediente hrănitoare precum namolul sau mierea. Toate pot face minuni pentru pielea ta.  Atuul lor? Ajută la îmbunătațirea circulatției sîngelui și își regenerează epiderma.  

Vrei să știi toate detaliile despre oferta Spa de la Ensana Health Spa Hotels Sovata? Atunci dă un click pe ensanahotels.com/ro