CityVisionMagazine

We Love Music festival revine pentru cea de-a II-a editie, in vara anului 2023! 

O nouă aventură se anunță vara care urmează, pentru toți iubitorii de muzică – We Love Music Festival! Festivalul care a unit melomanii de toate vârstele revine cu o nouă ediție care își propune să surprindă plăcut publicul cu cele mai mari nume muzicale. 

 Prima ediție a festivalului a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project și mulți alții au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie de nedescris în cuvinte. 

 Festivalul va avea loc în perioada 18 – 20 August, pe Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea. Pregătirile pentru cea de-a doua ediție au început, iar biletele Early Bird vor fi puse în vânzare. 

Dacă și tu te regăsești printre iubitorii de muzică doritori de a se reconecta cu natura lor muzicală, atunci ediția a II-a We Love Music Festival din vara anului 2023 este de neratat. Trăiește o experiență de neuitat, în timp ce muzica și natura te vor înconjura neîncetat.   

https://www.iabilet.ro/bilete-we-love-music-81428/