CityVisionMagazine

Trăiește magia Crăciunului alături de ediția festivă a revistei BBC Good Food

Luna decembrie este cu siguranță cea mai așteptată lună din an, atât de cei mari cât și de cei mici. Sfârșitul anului 2022 aduce în atenția iubitorilor de presă scrisă, o nouă serie de reviste marca ARTPRINT Publishing.

Una dintre cele mai așteptate ediții ale anului a celebrei reviste britanice BBC Good Food, este fără îndoială ediția festivă de sărbători. De la prima până la ultima pagină, revista vă invită la gătit! Numărul dublu ( decembrie – ianuarie) aduce în atenția cititorilor 85 de rețete de 5 stele, numai bune de pus pe masa de Crăciun și de savurat alături de cei dragi. Rețete delicioase pentru feluri principale, deserturi spectaculoase, idei de aperitive, meniuri vegetariene și un spectaculos tort de bezea cu dulceață de fructe roșii, cu care puteți impresiona până și pe cei mai pretențioși invitați, sunt doar câteva dintre surprizele ediției.

Ediția de decembrie-ianuarie a revistei BBC Good Food este cea mai îndrăgită din an. Ca de fiecare dată, în ediția festivă a revistei se regăsesc propuneri pentru orice bucătar amator, pentru orice ocazie de luna decembrie – de la meniul principal pentru ziua cea mare la deserturi ușoare, pe care le poți pregăti alături de copii sau la aperitive simple pentru petreceri. Iar vedeta absolută de luna aceasta este tortul de bezele de pe copertă –  pe cât de splendid și festiv arată, este de fapt foarte simplu de realizat. Vă invităm să îl descoperiți în ediția de Crăciun!.”, dezvăluie Oana Titică, redactor-șef BBC Good Food.

Un cadou pe care toți cititorii revistei îl așteaptă este ediția specială revistei – Best Of BBC Good Good – Masa de Crăciun. Numărul își surpinde pasionații de gătit cu 125 de rețete festive, idei de cadouri pentru întreaga familie, sfaturi pentru decorarea casei și a mesei, feluri vegetariene spectaculoase și prăjituri delicioase pentru masa de sărbătoare.

În luna decembrie ARTPRINT Publishing aduce în atenția iubitorilor de print din România, o nouă serie de reviste cu tradiție printre care: Femeia, Casa și Gradina, Practic în Bucătărie, Sănătatea de Azi și Femeia de azi.

Revista Casa și gradina este revista care vă inspiră și care vă oferă toate sfaturile de care aveți nevoie în amenajarea locuinței și a grădinii. Este o revista care oferă iubitorilor de frumos cele mai noi informații din domeniu, vă ține ancorați în tendințe pentru a afla ce vi se potrivește cel mai bine. Cel mai nou număr ai revistei vă oferă idei de amenajări de 5 stele și vă dezvăluie vedetele sezonului: textilele brute și stilul industrial. În plus puteți afla cum vă puteți amenaja spațiul de lucru astfel încât să fie organizat și confortabil, veți redescoperi căldura sobelor cu lemne și cum puteți face economie la energie cu ajutorul sistemelor de încălzire prin pereți.

Sărbători fericite înseamnă și un decor de vis. Revista Casa și grădina îți vine în ajutor cu idei care îți vor înfrumuseța casa. Idei care transformă fiecare moment în ceva grandios punând accent pe creativitate. Ți-am pregătit decoruri menite să te inspire, să-ți taie respirația cu estetica ingenioasă, și care să nu-ți afecteze prea mult bugetul familiei, dar care-ți vor pune puțin îndemânarea la încercare. Cumpără revista Casa și grădina, iar proiectele prezentate, cu siguranță, dacă sunt urmate pas cu pas, vor aduce personalitate casei tale. Spor în toate și Sărbători fericite!.”, a declarat Mihaela Rada, redactor sef, revista Casa și gradina.

Revista Femeia. a apărut în anul 1868 și este prima revistă pentru femei din România. Accesibilă, cu un conținut extrem de bogat și de variat, mereu la zi cu cele mai noi informații, revista Femeia. îmbină armonios informațiile de beauty, modă, sănătate și stil de viață, cooking și dezvoltare personală. Noul număr surprinde cititoarele cu 3 interviuri de excepție cu Maia Morgenstern, Monica Bârlădeanu și Cătălina Cara, sfaturi de îngrijire a tenului, idei de ținute pentru petrecerile de sărbători, sfaturi de psihologie de la Urania Cremene, dar și ce înseamnă efectul de bine al voluntariatului dezvăluit de către Mihaela Geoană, Sonia Argint Ionescu, Amalia Năstase, Ioana Chereji și Ana Maria Hâncu.

Revista Femeia celebrează autenticitatea într-un mod magic, alături de personalități din muzică, teatru sau sport, precum Maia Morgenstern sau campioanele Ancuța Bodnar și Simona Radiș! Iar pentru că toți ne dorim ca în vacanța de iarnă să stam cât mai mult timp alături de famile, să ne relaxam, să devenim mai buni și mai liniștiț, această ediție de iarnă a revistei Femeia îți dăruiește secretele unei astfel de atmosere tihnite; îți oferă rețete de testat, decoruri de vis, personalități memorabile care se implică în societate, femei care au dărâmat tiparele sau care s-au reinventat, modele demne de urmat pentru ca viața fiecareia dintre noi să fie mai frumoasăCitește revista Femeia, cadoul perfect pentru femei ca tine!”, a declarat Mihaela Rada, redactor sef, revista Femeia.

Cititorii revistelor au posibilitatea de a-și achiziționa publicațiile preferate printr-o simplă comandă pe site-ul https://publisol.ro/. De asemenea tot prin intermediul site-ului se pot abona la revistele preferate. În funcție de opțiunea preferată, abonamentul poate conține: 3 ediții cu 10% reducere; 5 ediții cu 15% reducere și  10 ediții cu 20% reducere. Abonamentele se livrează cu Poșta Română, trimitere simplă la cutia poștală a abonatului și doar pe teritoriul României.

Revistele sunt disponibile la toate punctele de difuzare a presei și pe publisol.ro.