CityVisionMagazine

Mai mult decât un cadou

Pentru sărbătorile finalului de an, Pandora Moments introduce noi modele care celebrează frumusețea acestui sezon. Un cadou Pandora surprinde magia celei mai frumoase perioade a anului – perfect pentru a fi dăruit de tine persoanelor dragi, creat pentru a fi prețuit pentru totdeauna.

De la transmiterea sentimentului unei ierni de poveste la minunea universului infinit, colecția prezintă magia sezonului printr-o nouă abordare a naturii și a temelor celeste deja cunoscute de fanii Pandora.

„Am fost inspirați de imaginea poetică a cerului nopții, fiecare stea arătându-se rând pe rând în urma norilor și a ceții”, spune A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, Directorii Creativi Pandora. „Noul design dezvoltat pentru stea reprezintă acel moment special când ne punem o dorință, atât pentru fiecare dintre noi, cât și pentru întreaga lume”.

Acest sentiment este surprins de noile bijuterii cu stele căzătoare, cât și de o întreagă galaxie de noi piese care se joacă cu proporții, dimensiuni și materiale, pentru a insufla o energie nouă stilului tău de sărbători.

Motivul simbolic al fulgului de zăpadă a fost de asemenea modifcat, adăugându-i-se detalii artizanale care pun în valoare geometria complexă și unicitatea fiecărui fulg în parte, completându-se, de asemenea, cu iluzia unei mișcări.

Strălucind mai puternic ca niciodată, colecția Pandora Moments Holiday este mai mult decât un cadou. Reprezintă o gamă de bijuterii pline de iubire si însemnătate, care transmite considerație, grijă si înțelegere din partea celui care dăruiește.