CityVisionMagazine

Top patru produse de îngrijire a părului pentru sezonul rece

Așteptăm cu nerăbdare perioada magică a sărbătorilor, însă până la întâlnirea cu Moșul cel darnic trebuie să facem față aerului uscat și rece, precum și diferențelor de temperatură dintre exterior și interior. Știm cu toții că acestea ne afectează în profunzime atât sănătatea, cât și pielea și părul. Dar câți luăm și măsuri pentru a veni în ajutorul corpului nostru? Uscat, casant și rebel, părul nu ne mai ascultă deloc odată cu instalarea sezonului rece. Înainte de a lua calea celui mai apropiat salon de înfrumusețare – aceasta fiind soluția cea mai la îndemână, îți propunem să schimbi produsele de îngrijire și rezultatele vor fi vizibile încă de la primele utilizări.

Iarna, aerul este mult mai uscat, ceea ce înseamnă că deshidratarea este principalul pericol care amenință organismul, dar mai ales părul. Însă și fricțiunea la care este supus părul ca urmare a folosirii îndelungate a căciulilor, pălăriilor și beretelor poate fi un factor dăunător, deoarece îl va determina să se încrețească și să se electrizeze mai ușor. Nu putem uita nici de diferențele de temperatură: în casă sau la birou căutăm temperaturile cât mai ridicate, dar atunci când ajungem afară suntem nevoiți să înfruntăm cu stoicism gradele ceva mai scazute din termometre. Soluția? E indicat ca în anotimpul rece să renunți la produsele pe care le foloseai în sezonul cald și să le înlocuiești cu un regim cu totul nou, care vizează protecția părului de temperaturile scăzute.

Știm, sunt atâtea produse pe piață încât nu ai idee pe care să le folosești. În primul rând, gândește-te ce tip de păr ai și care sunt problemele pe care le-ai întâmpinat în ultima perioadă. După aceea, te poți îndrepta către produsele de top, care oferă o mulțime de beneficii părului tău.

Poți începe cu un șampon cu keratină care repară, netezește și întărește părul deteriorat, slăbit sau tratat chimic. De asemenea, ajută la calmarea și hidratarea naturală a părului aspru, electrizat sau tern. Recomandarea noastră este șamponul Biotop 007 Keratin. De ce? Fiind bogat în proteine de keratină și mușetel, acesta ajută la creșterea părului, curăță delicat și netezește cuticula, lăsând părul mai puternic și mai strălucitor. Lui i se adaugă un balsam din aceeași gamă, ce repară firul de păr din interior spre exterior și o mască bogată în keratină, provitamina B5, vitamina E și ulei de ricin. Ea redă sănătatea părului degradat și tratat chimic. În completarea acestui tratament poți folosi și uleiul intens-hidratant, ce necesită clătire, fiind conceput pentru a ajuta la netezirea și repararea părului deteriorat, rebel, aspru și tratat chimic. După șamponare, se aplică uleiul pe lungimea părului, se masează, apoi se clătește.

Produsele sunt disponibile pe site-urile magazinelor online: https://beautyoneshop.ro și https://biotop-professional.ro și, dacă vrei să descoperi mai multe informații despre ele, pagina de Instagram îți stă la dispoziție: https://www.instagram.com/biotop.romania/